«Καρέ» απουσιών στον Κολοσσό Κάστρου

«Καρέ» απουσιών στον Κολοσσό Κάστρου

«Καρέ» απουσιών στον Κολοσσό Κάστρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 368 ΦΟΡΕΣ

Εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Πάττας και Παστρικός, ο Γιώτας βρίσκεται εκτός Ρόδου λόγω δουλειάς, ενώ ο Γιώργος Ξύπας δεν θα χρησιμοποιήσει σήμερα κόντρα στη Δόξα ούτε τον Μελισσά

Με τουλάχιστον τέσσερις απουσίες θα ανηφορίσει σήμερα η αποστολή του Κολοσσού Κάστρου στην Ψίνθο για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας.

Καταρχήν, ο προπονητής Γιώργος Ξύπας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάττα, ο οποίος υποφέρει από κάκωση στη φτέρνα και θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες θεραπειών. Το διπλάσιο χρόνο θα απαιτήσει η επιστροφή του Παστρικού, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ το «γλυκό» ήρθε να «δέσει» ο Γιώτας, ο οποίος είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων και θα βρίσκεται εκτός Ρόδου για τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω υπηρεσίας.

Στο σημερινό φιλικό δεν θα λάβει μέρος ούτε ο Μελισσάς, καθώς αισθάνεται βαρύ τον τετρακέφαλό του και ο Γιώργος Ξύπας θα τον προφυλάξει, καθώς δεν θέλει να διακινδυνέψει πιθανό τραυματισμό.

Αν υπάρχει κάτι που απαλύνει κάπως τον «πονοκέφαλο» του τεχνικού του Κολοσσού, είναι η επιστροφή στις προπονήσεις του έμπειρου Αμοιρόπουλου, που απουσίαζε για ένα διάστημα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Σημειώνεται, πως οι σκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας εγκαταλείφθηκαν, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου της Παλιάς Πόλης δεν βρήκαν στην αγορά τους ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.