Ροδιτόπουλα που εισήχθησαν με άριστα σε δύσκολες και δημοφιλείς σχολές

Ροδιτόπουλα που εισήχθησαν  με άριστα σε δύσκολες  και δημοφιλείς σχολές

Ροδιτόπουλα που εισήχθησαν με άριστα σε δύσκολες και δημοφιλείς σχολές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4188 ΦΟΡΕΣ

Σε σχολές που είχαν ως πρώτη επιλογή κατάφεραν να εισαχθούν αρκετά Ροδιτόπουλα με «εισιτήριο» τις υψηλές βαθμολογίες που πέτυχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Με δηλώσεις τους στην «Ροδιακή» οι επιτυχόντες εξηγούν πως πέτυχαν τους στόχους τους αλλά και τα συναισθήματα που τους κατακλύζουν.


Στη Φαρμακευτική σχολή Αθηνών εισήχθη ο ΝΙΚΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ του Γεωργίου από τα Εκπαιδευτήρια Ρόδου Πυθαγόρας (Κολέγιο Ρόδου) με 18.523 μόρια πετυχαίνοντας το στόχο του.
«Ήταν η δεύτερη προτίμηση μου όμως είναι μία πολύ καλή σχολή και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα» δήλωσε στην «Ροδιακή» ο Νίκος προσθέτοντας πως για αυτή του την επιτυχία χρειάστηκε αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και επιλογή του τι ήθελε να κάνει από νωρίς.






Στη σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας κατάφερε να εισαχθεί με 18.852 μόρια ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ του Νικολάου από το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

«Η προσπάθεια μου ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο, διότι ήταν αυτό που επιθυμούσα» δήλωσε στην «Ροδιακή» ο Παναγιώτης ο οποίος ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.






Στην ίδια σχολή, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας εισήχθη και ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ του Καλοδούκα από τα Εκπαιδευτήρια Ρόδου Πυθαγόρας (Κολέγιο Ρόδου) με 18.483 μόρια.
«Με ενδιέφερε το αντικείμενο και χαίρομαι που τελικά μπήκα. Όμως σε αυτή μου την επιτυχία συνέβαλαν οι καθηγητές μου που ήταν εκεί στην προσπάθεια που έκανα, αλλά και οι φίλοι και η οικογένειά μου που με στήριξαν στο διάβασμα μου».





Στη σχολή Ψυχολογίας Ρεθύμνου εισήχθη ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ του Δημοσθένη με 18750 μόρια από το Κολέγιο Ρόδου.
Ο Γιώργος μιλώντας στην «Ροδιακή» εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία του, καθώς όπως είπε κατάφερε να εισαχθεί σε σχολή που ήθελε πάρα πολύ. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους καθηγητές τους αλλά και στους γονείς του που τον στήριξαν σε αυτή του την προσπάθεια.







Στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Αθηνών εισήχθη η ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΛΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ του Μιχαήλ από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου η οποία συγκέντρωσε 18.069 μόρια.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, προσπάθησα πολύ όλα τα χρόνια και τελικά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν» τονίζει με δηλώσεις της στην «Ροδιακή» η Χρυσάνθη, προσθέτοντας τις ευχαριστίες της προς τους γονείς της αλλά και τους καθηγητές της που την βοήθησαν στην προσπάθεια της.








Χαρούμενος δηλώνει και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΑΛΗΣ του Κωνσταντίνου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει περί τις 17.000 μόρια και να εισαχθεί στο Φυσικό Αθήνας.

«Σε αυτή μου την επιτυχία καθοριστικό παράγοντα έπαιξαν το συστηματικό διάβασμα, οι καθηγητές και φροντιστές μου και βέβαια η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που με στήριξαν όλη την προηγούμενη δύσκολη χρονιά».







Στη σχολή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής στον Πειραιά εισήχθη με 17.030 μόρια ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ του Νεκταρίου από τα Εκπαιδευτήρια Ρόδου Πυθαγόρας (Κολέγιο)

«Κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος» δήλωσε στην «Ροδιακή» ο Γιάννης ο οποίος παράλληλα με τις σπουδές του θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στον στίβο, εκεί όπου έχει καταφέρει να διακριθεί αρκετές φορές.









Αλλά και ο αδελφός του, ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ του Νεκταρίου εισήχθη με 17.230 μόρια στην σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αθήνα και έτσι ξεκινούν μαζί για την φοιτητική ζωή.

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε με την βοήθεια των καθηγητών αλλά και της οικογένειας μου» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο Μιχαήλ, προσθέτοντας ότι όλα επιτυγχάνονται όταν υπάρχει θέληση και συστηματική προσπάθεια.










Στη σχολή Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Πειραιά κατάφερε να εισαχθεί και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΙΔΗΣ του Βασιλείου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία).

Η σχολή ήταν η πρώτη επιλογή του Βασίλη ο οποίος δηλώνει στην «Ροδιακή» ιδιαίτερα ευχαριστημένος και χαρούμενος. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς και τους καθηγητές του για την στήριξη που του προσέφεραν στην προσπάθειά του αυτή.

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου