Νέα δοκιμασία για τον Φοίβο

Νέα δοκιμασία για τον Φοίβο

Νέα δοκιμασία για τον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 349 ΦΟΡΕΣ

Αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.30 στο γήπεδο της Κρεμαστής τον Ηρακλή Μαριτσών

Ακόμα ένα φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας, θα δώσει σήμερα ο Φοίβος. Θα αναμετρηθεί στο γήπεδό του με τον Ηρακλή Μαριτσών, με τους παίκτες του έτοιμους να δείξουν για άλλη μια φορά την αγωνιστική τους κατάσταση, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.30 και ο Σάββας Ορφανίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον ο Αποστόλη Παϊζάνο. Το τροχαίο που είχε του διέκοψε την προετοιμασία, αλλά τον στέλνει σήμερα στο χειρουργείο του «Ευαγγελισμού» στην Αθήνα, προς αποκατάσταση της γνάθου του. Πρόκειται όπως έγινε γνωστό, για λεπτή επέμβαση που θα γίνει από εξειδικευμένο γιατρό. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας εύχονται ολόψυχα γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος μετά το πρόβλημα στην ωμοπλάτη, ξεκίνησε να τρέχει, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να αγωνισθεί σε φιλικό παιχνίδι, ενώ ενδέχεται να προστατευθεί και ο Χρήστος Γαργάλης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο. Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο, ο παίκτης να χρησιμοποιηθεί έστω και για λίγο.

Χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρει πάντως ο Ευτύχης Τζιβίλογλου, ο οποίος έχει μπει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη για τη σημερινή αναμέτρηση προετοιμασίας στο γήπεδο Κρεμαστής, στην οποία θα αγωνισθούν για μία ακόμη φορά όλοι οι «μικροί» της ομάδας οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ και ακλουθούν ήδη τις προπονήσεις της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων