Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Ξύπα

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Ξύπα

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Ξύπα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα προπονήθηκε χθες ο Τηλέμαχος Πάττας, χαροποιώντας τον προπονητή του Κολοσσού Κάστρου

Τα προβλήματα που τον «βασανίζουν» μπορεί να παραμένουν αρκετά, όμως η προχθεσινή μέρα επέτρεψε στον προπονητή του Κολοσσού Κάστρου, Γιώργο Ξύπα, να «σκάσει» ένα χαμόγελο.

Το δικαίωμα του το έδωσε η παρουσία στην προπόνηση του Τηλέμαχου Πάττα, ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στη φτέρνα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Ο έμπειρος επιθετικός ολοκλήρωσε το ομαδικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και είναι πλέον θέμα χρόνου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αυτός που θα αργήσει να επανέλθει είναι ο νεαρός Παστρικός, που υποφέρει από τενοντίτιδα, αφού βάσει των τελευταίων εκτιμήσεων, στις προπονήσεις θα είναι έτοιμος να μπει προς το τέλος του μήνα.

Όσο για τους υπόλοιπους απόντες, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα επιτρέψουν στο Δημήτρη Μελισσά να αρχίσει να προπονείται ξανά από αύριο, για τον ίδιο λόγο έλειψαν χθες οι Μιχάλης Αμοιρόπουλος και Σάββας Διακαναστάσης, ενώ ο Ευθύμης Γιώτας βρίσκεται εκτός Ρόδου και θα επιστρέψει σε περίπου μία εβδομάδα.

Οι παίκτες του Κολοσσού Κάστρου θα προπονηθούν ξανά σήμερα, αύριο θα λάβουν μέρος στο Seven Side, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα πάνε στην Αρχίπολη προκειμένου να δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ