Δείγμα θετικό στην Αρχίπολη για τον Διαγόρα

Δείγμα θετικό στην Αρχίπολη για τον Διαγόρα

Δείγμα θετικό στην Αρχίπολη για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Πέτρος Ζουρούδης: «Δεν προσφερόταν για συμπεράσματα…». Θα ξεκουραστούν αύριο μετά τις διπλές προπονήσεις οι «κυανέρυθροι».

Το Σαββατοκύριακο αυτό, θα κυλήσει χωρίς φιλικό αλλά και χωρίς συμμετοχή στους αγώνες σέβεν σάΙντ για την ομάδα του Διαγόρα, που επέστρεψε με ένα σχετικά καλό δείγμα από το φιλικό στην Αρχίπολη με την ομάδα του Εθνικού.

Ο Πέτρος Ζουρούδης για να σπάσει την μονοτονία των διπλών προπονήσεων, αντικατέστησε μια από αυτές που είχε στο πρόγραμμα του με ένα φιλικό, με ομάδα της δυναμικότητας του Εθνικού, θέλοντας να δει ο ίδιος την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, αλλά και σε ποιο σημείο έχουν περάσει στους ποδοσφαιριστές του αυτά που ο ίδιος θέλει από πλευράς τακτικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα πολύ καλό δείγμα για μας η εικόνα αυτού του τεστ. Δεν στέκομαι στο σκορ, αλλά και δεν βγήκαν πολλά συμπεράσματα. Ήθελα να δω κάποια πράγματα που τα είδα. Τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Κάνουμε πολλή δουλειά κι αυτό να είστε σίγουροι πώς θα φανεί σε λίγο καιρό. Προς το παρόν είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα…»

Με αφορμή το φιλικό της Πέμπτης η Διοίκηση του ΓΣ Διαγόρας, η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες της ομάδας, ευχαριστούν τον Εθνικό κύρια για την αποδοχή της διεξαγωγής του φιλικού. (Όλα έγιναν πολύ γρήγορα). Του εύχονται μάλιστα καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν κανονικά και χθες και το ίδιο θα πράξουν και σήμερα.

Ο Πέτρος Ζουρούδης τώρα, επειδή από την ερχόμενη Δευτέρα ο «γηραιός» μπαίνει σε διαφορετικό πρόγραμμα, ξεφεύγοντας από τις διπλές προπονήσεις, έδωσε ρεπό για αύριο στους παίκτες του, ενώ είναι προγραμματισμένα να γίνουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δυο φιλικά.

Θα παίξουν με τους Ιππότες την Τετάρτη και με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν για το πενθήμερο των φιλικών στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν