Βραβείο στο ξενοδοχείο Sunwing Kallithea Beach

Βραβείο στο ξενοδοχείο Sunwing Kallithea Beach

Βραβείο στο ξενοδοχείο Sunwing Kallithea Beach

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4892 ΦΟΡΕΣ

Για τα υψηλά του πρότυπα Υγιεινής και Ασφάλειας!

«Στον όμιλο Thomas Cook, η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και των εργαζομένων του είναι υψίστης σημασίας και ως εκ τούτου η εφαρμογή των προτύπων Υγιεινής και Ασφάλειας απαραίτητη για την εξασφάλισή τους» λέει η Δ/ντρια Περιβάλλοντος, Υγιεινής & Ασφάλειας κα Μίνα Ζαχαρίου.

«Αρωγό σε αυτή την προσπάθειά μας έχουμε εδώ και πολλά χρόνια την εταιρεία Check Safety First η οποία εφαρμόζει τα Διεθνή πρότυπα μέσω ενός πλήρους συστήματος ελέγχου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας της εταιρείας Cristal, το οποίο αποτελείται από 7 ενότητες ελέγχου, Νερού, Περιβάλλοντος, Πυρασφάλειας, Τρόφιμων-ποτών, Πισίνων, Δωματίων και Ασφάλειας Κτιρίων, και εφαρμόζεται εδώ και τουλάχιστον 10 έτη στα ξενοδοχεία μας Sunwing Kallithea Beach στη Ρόδο, Sunwing Makrigialos Beach στην Κρήτη και τα τελευταία 2 χρόνια στο ξενοδοχείο μας SunPrime Miramare στη Ρόδο» λέει ο Περιφερειακός Δ/ντής του ομίλου κ. Κων/νος Πράντης.

Φέτος στο ξενοδοχείο στη Ρόδο Sunwing Kallithea Beach απονεμήθηκε το βραβείο «Cristal Regional Award», το οποίο αποτελεί την επιβράβευση της εταιρείας Cristal στις προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού του ξενοδοχείου μας για την επίτευξη της καλύτερης βαθμολογίας κατά τους ελέγχους στις παραπάνω ενότητες, ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεία που υπάγονται στο πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας της Cristal στην Ελλάδα, και για την κατάκτηση του οποίου είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι, λέει η Δ/ντρια του ξενοδοχείου Sunwing Kallithea Beach κα. Θέμις Κριαρά.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς