Ακατάλληλο το γήπεδο της Ψίνθου!

Ακατάλληλο το γήπεδο της Ψίνθου!

Ακατάλληλο το γήπεδο της Ψίνθου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 460 ΦΟΡΕΣ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν πρόκειται να ορίσει επίσημα παιχνίδια της Δόξας στη φυσική της έδρα, αν προηγουμένως δεν επισκευαστούν τα επικίνδυνα αποδυτήρια

Μακριά από τη φυσική της έδρα είναι πιθανό να δώσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της η Δόξα Ψίνθου, εφόσον μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος δεν επισκευαστούν τα αποδυτήριά του γηπέδου της Ψίνθου!

Όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΔ από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Χρυσόστομο Ψέλλα, στην κατάσταση που βρίσκονται τα αποδυτήρια είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών, γεγονός το οποίο καθιστά το ίδιο το γήπεδο ακατάλληλο.

Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να ορίσει αγώνες μέχρι να βεβαιωθεί πως έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δόξα με τα αποδυτήριά της έχει αναδειχθεί εδώ και καιρό και έχει καταγραφεί από τους αρμόδιους, που συν τοις άλλοις στο διάστημα που ακολούθησε έχουν ενοχληθεί ουκ ολίγες φορές από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μάλιστα, οι τελευταίοι διαμήνυσαν πως είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην επισκευή με δική τους προσωπική εργασία, αρκεί να τους δοθούν τα απαραίτητα υλικά, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν γίνει μάρτυρες καμίας ουσιαστικής ενέργειας που θα τους έκανε να πιστεύουν πως το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων