Το εργοτάξιο του αεροδρομίου Πάρου επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Το εργοτάξιο του αεροδρομίου Πάρου επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Το εργοτάξιο του αεροδρομίου Πάρου επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 610 ΦΟΡΕΣ

Ο Υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθές, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Πάρου ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και την επέκταση της σύμβασης για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι θα καταβληθούν όλες οι δυνατές προσπάθειες ώστε μέχρι την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου να λειτουργεί το νέο αεροδρόμιο έστω με προσωρινές, αλλά αξιόπιστες κτιριακές εγκαταστάσεις. Επίσης πρόσθεσε ότι έχει δρομολογηθεί η ένταξη χρηματοδότησης του συνόλου των κτιριακών εγκαταστάσεων ύψους 10 εκ. ευρώ στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος κ. Κώστας Μπιζάς, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Μπαφίτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και ο Αερολιμενάρχης Πάρου κ. Κώστας Λεοντίδης.

Ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, αφού καλωσόρισε τον κ. Χρυσοχοΐδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση «η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική διότι μια προσπάθεια πολλών δεκαετιών από το σύνολο των Αυτοδιοικητικών παραγόντων, των Επαγγελματικών φορέων και ο διακαής πόθος των Παριανών και των Αντιπαριωτών για ένα σύγχρονο και μεγάλο αεροδρόμιο δείχνει να υλοποιείται.»

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά