Βαγγέλης Χοσάδας: «Έχουμε καλή ομάδα...»

Βαγγέλης Χοσάδας: «Έχουμε καλή ομάδα...»

Βαγγέλης Χοσάδας: «Έχουμε καλή ομάδα...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του ΑΕΡΑ, Βαγγέλης Χοσάδας στάθηκε κυρίως στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αργήσουν να ρολάρουν καθώς υπάρχουν προβλήματα επαγγελματικής φύσεως

Η ομάδα του ΑΕΡΑ είναι εκείνη που άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» «γέμισαν» καθυστερημένα το ρόστερ τους, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να αισιοδοξούν πώς με το πέρασμα του χρόνου, θα αποκτήσουν την αγωνιστική εικόνα που πρέπει και θα είναι και πάλι η ανταγωνιστική ομάδα που θέλουν.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας πάντως, αισιοδοξεί και πιστεύει πώς ο ΑΕΡΑ είναι καλό σύνολο πού θα είναι έτοιμο εν ευθέτω χρόνω αφού ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του.

Αναφερόμενος στον φετινό ΑΕΡΑ τόνισε:
«Η ομάδα μας είναι καλή και θα το δείξει όταν ξεπεραστούν τα προβλήματα με τις συμμετοχές των παικτών στις προπονήσεις. Έχουμε πολλούς παίκτες με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Υπάρχουν ακόμα και οικογενειάρχες στους οποίους δεν μπορείς να απαιτήσεις να αφήσουν την δουλειά τους για να έρθουν προπόνηση. Η ομάδα όμως είναι καλή.

Αν «βρεθούν» αγωνιστικά εκείνοι που έχουν το πρόβλημα και απουσιάζουν με εκείνους που προπονούνται καθημερινά, η εικόνα αλλάζει. Για τα δεδομένα όμως τα φετινά ο ΑΕΡΑ διαθέτει πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται από πλευράς προετοιμασίας σε πολύ καλό δρόμο. Θα αργήσει απλά να ρολάρει σαν ομάδα. Αυτή τη στιγμή η πίεση πέφτει σε λίγους. Εγώ τους περιμένω όλους. Όταν συμβεί αυτό τότε θα μπορέσουμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Όταν δηλαδή θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα».

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ περιμένει ποδοσφαιριστές «κλειδιά» για την ομάδα του όπως είναι:

-Ο Ξηντάρης που είναι στρατευμένος και δεν «βγαίνει» συχνά για να προπονείται

-Ο Κενενούνης που απουσιάζει για τους επαγγελματικούς λόγους που προαναφέρονται

-Ο Πλύγκος που εργάζεται σε κάποιο γυμναστήριο, ενώ ο Βαγγέλης Χοσάδας περιμένει από αύριο στις προπονήσεις, τον Κανάτα και τον Νικολή.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.