Φιλικό για αναπληρωματικούς και νεαρούς

Φιλικό για  αναπληρωματικούς  και νεαρούς

Φιλικό για αναπληρωματικούς και νεαρούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 383 ΦΟΡΕΣ

Τη Δήμητρα αντιμετωπίζει η Δόξα Ψίνθου σήμερα στις 5:30 το απόγευμα στην Ψίνθο. Επανήλθε ο Καβουκλής, τραυματίας είναι ο Μ. Στελλάς και άρρωστος ο Δ. Ορφανός. Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Ψινθενοί με το Σαββατιάτικο φιλικό με τον Κλεόβουλο..

Τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα «τεστάρει» σήμερα ο Μιχάλης Μανωλάς, στο πλαίσιο του αγώνα που θα δώσει η Δόξα Ψίνθου στις 5:30 το απόγευμα με αντίπαλο τη Δήμητρα στο γήπεδο της Ψίνθου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα κάνουν κανονικά την προπόνησή τους, ενώ μετά το αυριανό τους ρεπό θα αρχίσουν να δουλεύουν πιο εξειδικευμένα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Χθες, ο Μιχάλης Μανωλάς είδε με χαρά την επιστροφή στο γήπεδο του Κώστα Καβουκλή, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον αστράγαλο. Αντίθετα, ο Μιχάλης Στελλάς δεν έχει συνέλθει ακόμα από το διάστρεμμα που αποκόμισε από το φιλικό με το Διαγόρα Β., ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Δημήτρης Ορφανός, που προσβλήθηκε από ίωση.

Προβληματισμός για το Σάββατο
Τον Κλεόβουλο είχε προγραμματίσει να αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο η Δόξα, στο πλαίσιο του τελευταίου της φιλικού ματς πριν από την πρώτη επίσημη σέντρα.

Η αδυναμία των Λινδιακών να παίξουν αργότερα από τις 4:15 το απόγευμα (λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών παικτών), σε συνδυασμό με τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί παίκτες των Ψινθενών να δώσουν το παρών στο γήπεδο την παραπάνω ώρα, ίσως αναγκάσουν τους ανθρώπους της Δόξας να προχωρήσουν σε ακύρωση του αγώνα, αναζητώντας άλλον αντίπαλο.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου