Και... ξανά χειρουργείο ο Παϊζάνος!

Και... ξανά χειρουργείο ο Παϊζάνος!

Και... ξανά χειρουργείο ο Παϊζάνος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 458 ΦΟΡΕΣ

Άτυχος ο παίκτης του Φοίβου που θα υποβληθεί ξανά σε επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο χέρι του αυτή τη φορά

Δεν ξέρει κανείς να πει αν είναι τελικά τυχερός ή άτυχος ο Τόλης Παϊζάνος. Αλλά όταν ένας άνθρωπος (ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστή) περνάει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα την πόρτα του χειρουργείου για δεύτερη φορά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έχει να διανύσει ακόμα δρόμο στην αποκατάσταση της υγείας του.
Μετά την επέμβαση στη γνάθο, η οποία διόρθωσε τη μισή «βλάβη» από το ατύχημα, ο Παϊζάνος -δυστυχώς γι’ αυτόν και τον Φοίβο- είναι υποχρεωμένος να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου, αυτή τη φορά για επέμβαση στο χέρι του!

Στον παίκτη μετά το ατύχημα, όταν διαγνώσθηκε κάταγμα στο δεξί του χέρι, του τοποθετήθηκε γύψος. Μετά την εγχείρηση στη γνάθο όμως και επιστρέφοντας στη Ρόδο, οι πόνοι στο χέρι εξακολουθούσαν κι ο παίκτης πήγε για νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πώς το κάταγμα δεν «δένει» σωστά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται επέμβαση, προκειμένου το χέρι του να επανέλθει στη σωστή του θέση.

Το κακό για τον παίκτη είναι πως πρέπει να περιμένει ακόμα, καθώς η αποθεραπεία στη γνάθο δεν έχει ολοκληρωθεί. Η επέμβαση αναμένεται να γίνει σε δέκα μέρες κι ο Παϊζάνος θα αργήσει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Καμιά εξέλιξη με Σώκρατη Ορφανίδη

Στο μεταξύ χθες δεν υπήρξε καμία εξέλιξη σε ότι αφορά το θέμα του Σωκράτη Ορφανίδη. Ο παίκτης επρόκειτο να συναντηθεί αργά το βράδυ με τη διοίκηση, ενώ δεν προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, εν όψει μάλιστα του αγώνα του Σούπερ Καπ με τον Ιάλυσο την ερχόμενη Κυριακή στο Δημ. Στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αρχοντούλης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από την πλευρά του ο Σάββας Ορφανίδης, δεν έκανε μέχρι χθες καμία νύξη στους παίκτες του για τους αγώνες του σέβεν σάιντ.

Έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον το δικό του και των παικτών του στον αγώνα του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Ιάλυσο. Οι προπονήσεις γίνονται σε κανονικούς ρυθμούς και θα συνεχιστούν ολόκληρη την εβδομάδα.

Από αύριο, θα ρίξει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο εν λόγω παιχνίδι, στο οποίο ο Φοίβος θέλει να παρουσιασθεί όσο γίνεται καλύτερος, αφού το Σούπερ Καπ είναι στους στόχους του.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!