Δημήτρης Δογιάμας: “Ξέρουμε τι μας περιμένει”

Δημήτρης Δογιάμας: “Ξέρουμε τι μας περιμένει”

Δημήτρης Δογιάμας: “Ξέρουμε τι μας περιμένει”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 424 ΦΟΡΕΣ

Στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του στο «Οικονομίδειο» αναφέρθηκε χθες ο τεχνικός του Κλεόβουλου

Ασφαλώς η πρεμιέρα για τον Κλεόβουλο στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries θα είναι αρκετά δύσκολη. Η ομάδα της Λίνδου θα πάει να «συγκρουσθεί» την Παρασκευή στο «Οικονομίδειο», με έναν από τους επίδοξους πρωταθλητές, που δεν είναι άλλος από τον Ιάλυσο.

Οι «κυανόλευκοι» του Δημήτρη Δογιάμα έχουν δουλέψει πολύ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και προσδοκούν να έχουν στο τέλος του… μαραθωνίου, πετύχει του σκοπού τους.

Ο Δημήτρης Δογιάμας και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ και χθες και σήμερα θα υπάρξει αποφόρτιση από τις συνεχείς προπονήσεις, καθώς οι παίκτες θα πάρουν ρεπό για να ξεκουραστούν.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λίνδου μιλώντας χθες για την πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερα ρεαλιστής λέγοντας:

«Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ και σε σωστές βάσεις. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος όμως μας φέρνει αντιμέτωπους μ’ έναν από τους επίδοξους πρωταθλητές. Δεν αμφισβητώ πως ο Ιάλυσος είναι πολύ καλή ομάδα. Βρισκόμαστε όμως κι εμείς σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Θα πάμε λοιπόν στο παιχνίδι να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ας μην ξεχνάμε πώς όλες οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητες μας και πιστεύω σε αυτές. Ξέρουμε όμως και τι μας περιμένει.

Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα τα καλά μας στοιχεία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Νομίζω πως αν είμαστε σοβαροί, έχουμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει επίσης να μην κάνουμε λάθη. Ο Ιάλυσος δεν συγχωρεί τα λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή αλλά και το αποτέλεσμα φυσικά θα δείξει αν έχουμε πάρει κάτι ή όχι».

Οι «κυανόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση αύριο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”