Συνοδεία της Κυριακοπούλου ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

Συνοδεία της Κυριακοπούλου ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

Συνοδεία της Κυριακοπούλου ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 552 ΦΟΡΕΣ

Η αποστολή του συλλόγου αποτελείται από 24 αθλητές

Με την συνοδεία Νικόλ Κυριακοπούλου ο Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 θα συμμετάσχει στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες 2014 στην Κω!

Η αποστολή του συλλόγου αποτελείται από 24 αθλητές, τους προπονητές Σταμάτη Μάγο και Φώτη Κουμεντή καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου.

«Είναι μεγάλη μας η χαρά καθώς η συμμετοχή μας στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες φέτος σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς, αφού το σωματείο μας κατετάγη 1ο στα Δωδεκάνησα και δεύτερο σε ολόκληρο το Αιγαίο στην Πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, καθώς και την έναρξη μιας νέας χρονιάς για την οποία ο σύλλογός μας έχει πολλές εκπλήξεις ετοιμάσει με πολύ όρεξη, επαγγελματισμό και μεράκι για τα παιδιά μας!

Έχουμε προσπαθήσει μαζί με τον συνεργάτη μου κ.Σταμάτη Μάγο να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκγύμνασης παιδιών ανά ηλικιακή κατηγορία και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με προπονητές με επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και αγάπη στο άθλημα μιας και το υπηρετήσανε και οι ίδιοι ως πρωταθλητές.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν και στο στάδιο «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο αλλά και στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στην Κάμειρο και περιμένουμε τα παιδιά να έρθουν κοντά στον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ για να ζήσουμε και φέτος απίστευτες στιγμές συγκίνησης, χαράς και περηφάνιας μαζί!» είπε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Σπύρος Ράμμος.

Στους φετινούς Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες θα βραβευτούν οι πρωταθλήτριες του συλλόγου Νικόλ Κυριακοπούλου πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, καθώς και η Νεφέλη Ράμμου πρωταθλήτρια στα 100μ. με εμπόδια κορασίδων.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου