Μιχάλης Κουταλιανός: «Πιο αποφασιστική η ΑΕΚ»

Μιχάλης Κουταλιανός: «Πιο αποφασιστική  η ΑΕΚ»

Μιχάλης Κουταλιανός: «Πιο αποφασιστική η ΑΕΚ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Τι δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού μετά την χθεσινή ήττα από τον "δικέφαλο"

Ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Μιχάλης Κουταλιανός, τόνισε μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στην οποία οι "θαλασσί" ηττήθηκαν με 84-79:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση, όσον αφορά στη στελέχωση του ρόστερ και άλλων ζητημάτων. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε δυνατά φιλικά κι έτσι αυτό το ματς τάχθηκε στην προετοιμασία.

Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες. Όπως το γεμάτο γήπεδο. Εμείς, σαν καινούρια ομάδα, πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει μόνο δύο φιλικά. Το ένα στη Ρόδο και το άλλο στο Παγκράτι. Και σήμερα (σ.σ. χθες) βρήκαμε ομάδα που ήταν αντίπαλος Α1. Εμείς, θα αναλύσουμε τον αγώνα με τους παίκτες στις προπονήσεις. Σίγουρα, ήταν πιο αποφασιστική η ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία αλλά χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διορθωθούμε και να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Να βελτιωθούμε στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί καθώς ήταν πολλοί οι 84 πόντοι. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να μας απασχολήσει».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος, σχολίασε: «Είναι μία ιστορική μέρα για μας γιατί, όπως υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια, σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε ξανά ένα παιχνίδι σαν ομάδα Α1 μετά από τρία χρόνια. Επίσης, είναι ιστορική μέρα γιατί κερδίσαμε σε αγώνα Κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που αντιλήφθηκαν την ιστορικότητα της μέρας και ανταποκρίθηκαν.
Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνουμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε».

Ο αρχηγός των Ροδιτών, Άγγελος Τσάμης, δήλωσε: «Το παιχνίδι για εμάς ήταν προετοιμασίας, πέρα από το γεγονός ότι ήταν επίσημο. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έξω από τα νερά μας. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο και ήμασταν κοντά στο σκορ. Η εικόνα που είχαμε δεν ήταν αυτή που θα είναι στη σεζόν».

Τέλος, ο Ντούσαν Σάκοτα, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σημαντικό να ξεκινάμε με νίκη. Καταφέραμε να περάσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Τα λάθη που κάναμε ήταν λογικά για την εποχή. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

 

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων