Aνέτοιμη ομάδα, αλλά καλή παρέα ο Κολοσσός Κάστρου

Aνέτοιμη ομάδα,  αλλά καλή παρέα ο Κολοσσός Κάστρου

Aνέτοιμη ομάδα, αλλά καλή παρέα ο Κολοσσός Κάστρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 391 ΦΟΡΕΣ

Τα προβλήματα πολλές φορές συσπειρώνουν και δίνουν νίκες, κάτι στο οποίο ελπίζει ο Γιώργος Ξύπας ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Δόξα Ψίνθου

Στο πείσμα των ποδοσφαιριστών του, όπως και στη δύναμη της παρέας, ποντάρει ο Γιώργος Ξύπας, ώστε ο Κολοσσός Κάστρου να αντισταθμίσει στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου τα προβλήματα με τα οποία μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως λέει με ειλικρίνεια ο προπονητής του συγκροτήματος της Παλιάς Πόλης, οι πολλές και κάθε φορά διαφορετικές απουσίες δεν βοήθησαν στο να βρεθούν οι παίκτες όλοι μαζί και η προετοιμασία να αποκτήσει τα ζητούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Από την άλλη πλευρά όμως, πιστεύει πως τόσο η επίγνωση των δυσκολιών, όσο και το καλό κλίμα, αποτελούν πολλές φορές πιο ισχυρό «χαρτί» από την αγωνιστική ετοιμότητα.

Αν μη τι άλλο, ο ίδιος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν γίνει μία καλή παρέα και την περασμένη Τετάρτη, στο δείπνο το οποίο τους παρέθεσε η διοίκηση, ενώ σήμερα, πριν αναχωρήσουν για το γήπεδο Κοσκινού, τα μέλη της οικογένειας του Κολοσσού Κάστρου θα πιουν μαζί τον καφέ τους για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα με τους Ψινθενούς.

Έναν αγώνα, τον οποίο ο Γιώργος Ξύπας χαρακτηρίζει ως εξαιρετικά δύσκολο:

«Δεν κρύβω πως η ομάδα μου είναι ανέτοιμη. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε ό, τι θετικό μπορούμε από το παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της πρεμιέρας, όπως και τις δυνατότητες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρεμιέρας, οπότε εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο. Μπαίνουμε στο νέο πρωτάθλημα με κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία θα δούμε πώς μπορούμε να καλύψουμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν μία καλή αρχή, να έχουν υγεία και να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Όσο για τα θέματα που «πονοκεφαλιάζουν» το Γιώργο Ξύπα, ο Χωρίτης ταλαιπωρείται από τράβηγμα και η συμμετοχή του στο σημερινό ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, οι Διακαναστάσης και Καστρουνής θα βρίσκονται μεν στην αποστολή, όμως είναι ανέτοιμοι, ο Παστρικός δεν μπήκε ακόμα στις προπονήσεις και ο Κυριακίδης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Φώντας Μανάκης αναμένεται να παίξει κανονικά, καθώς μία ενόχληση στο γόνατο στην προχθεσινή τελευταία προπόνηση δεν εμπνέει ανησυχίες.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.