Γιώργος Σταυριανός: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά»

Γιώργος Σταυριανός: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά»

Γιώργος Σταυριανός: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Ως ντέρμπι αντιμετωπίζουν στον πλήρη Κλεάνθη το σημερινό ματς με το Διαγόρα Βατίου

Πανέτοιμοι δηλώνουν στο Παραδείσι για τη σημερινή εντός έδρας πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο το Διαγόρα Β.

Ο προπονητής του Κλεάνθη, Γιώργος Σταυριανός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του σύνολο των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι είχαν τις προηγούμενες μέρες την ευκαιρία να αποφορτιστούν από την επίπονη προετοιμασία και να ξεπεράσουν τα όποια μικροπροβλήματα είχαν απομείνει.

Ο τεχνικός των Παραδεισιωτών υπογραμμίζει στις δηλώσεις του στην «Α.Ρ.» πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να μετατρέψει την έδρα της σε «απόρθητο κάστρο», αρχής γενομένης από σήμερα, παρότι ο ίδιος δεν λησμονεί πως ο Κλεάνθης θα βρει απέναντί του έναν ιδιαίτερα ικανό αντίπαλο:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Για την ομάδα μου είναι μία πρεμιέρα στο γήπεδό μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε την πορεία μας μ’ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει έμπειρους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ανάγκη να κερδίζουμε τα παιχνίδια στο γήπεδό μας, οπότε σήμερα θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου