Γιώργος Σταυριανός: «Θετικό για την ψυχολογία μας»

Γιώργος Σταυριανός: «Θετικό για την ψυχολογία μας»

Γιώργος Σταυριανός: «Θετικό για την ψυχολογία μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 429 ΦΟΡΕΣ

Τον Κλεάνθη που ήθελε είδε το περασμένο Σάββατο κόντρα στο Διαγόρα Β. ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός. Τον επιθετικό Γιώργο Πλαγγέντη απέκτησαν οι Παραδεισιώτες. Δεν εμπνέει ανησυχίες ο τραυματισμός του Κώστα Καλημέρη

Παρότι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, τα χαμόγελά τους για τη νίκη επί του Διαγόρα Β. με 2-1 και την καλή εμφάνιση της ομάδας τους, οι άνθρωποι του Κλεάνθη δυσκολεύτηκαν να τα κρύψουν.

Η συνολική παρουσία των Παραδεισιωτών σ’ ένα βαρύ γήπεδο και απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως και ο χαρακτήρας που έδειξαν παλεύοντας για το γκολ της νίκης μέχρι την εκπνοή του ματς, έπεισαν τον προπονητή Γιώργο Σταυριανό για τις δυνατότητες και τις προοπτικές του συγκροτήματός του, αν και όπως τονίζει ο ίδιος, το ζητούμενο είναι η διάρκεια:

«Ξεκινήσαμε θετικά το πρωτάθλημα, η καλή εμφάνιση και η νίκη είναι πολύ καλή για την ψυχολογία μας. Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος. Δικαιούμασταν τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, γιατί ήμασταν καλύτεροι.

Ο Διαγόρας Βατίου έχει να διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση του αγώνα, όμως προέκυψαν κι άλλες φάσεις από τις οποίες θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Από εδώ και στο εξής πρέπει να έχουμε διάρκεια και να βελτιωθούμε, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί».

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Κλεάνθης έχει μπροστά του μία σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχθεί τον ισχυρό Ιάλυσο. Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες, με το Γιώργο Σταυριανό να ελπίζει πως ο τραυματισμός του Κώστα Καλημέρη στο δάχτυλο του ποδιού κατά τη διάρκεια του ματς του περασμένου Σαββάτου θα επιβεβαιωθεί οριστικά πως είναι επιπόλαιος και δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στη μάχη με τους «ερυθροκίτρινους».

Ενίσχυση στην επίθεση
Τον παλιό του γνώριμο Γιώργο Πλαγγέντη απέκτησε ο Κλεάνθης. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Κολοσσό Κάστρου, προέρχεται από αγωνιστική απραξία πολλών μηνών λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς, το οποίο και ξεπέρασε. Ο Πλαγγέντης, ο οποίος άρχισε να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει πλήρως και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Πρόβλημα με το γήπεδο
Τέλος, «στράφι» πήγε η επίπονη προσπάθεια των ανθρώπων του Κλεάνθη τους καλοκαιρινούς μήνες να συνεφέρουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Παραδεισίου. Η βροχή που έπεσε το Σάββατο και το παιχνίδι που ακολούθησε μετέτρεψαν το γήπεδο σε…χωράφι, με τους Παραδεισιώτες να είναι αναγκασμένοι να πουν «φτου κι απ’ την αρχή».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου