Μαθήματα σε γονείς της Τήλου σε on-line σύνδεση με σχολή γονέων

Μαθήματα σε γονείς της Τήλου σε on-line σύνδεση με σχολή γονέων

Μαθήματα σε γονείς της Τήλου σε on-line σύνδεση με σχολή γονέων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 693 ΦΟΡΕΣ

Πρόταση της δημάρχου Τήλου κ. Μαρία Καμμά

Πρόταση με την οποία καλούνται οι γονείς της Τήλου να παρακολουθήσουν δωρεάν μέσα από το διαδίκτυο μαθήματα σε σχολή γονέων, κατέθεσε στην δήμαρχο του νησιού κ. Μαρία Καμμά, ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Παναγιώτης Ρεγκούκος.

Στην πρόταση που κατατέθηκε αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος προτίθεται να συμβάλλει εκ νέου στην διαδικασία επιμόρφωσης των γονέων, με μια πιο εύκολη διαδικασία από αυτήν που είχε προταθεί αρχικά, και η οποία αφορά παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσω Internet.

«Πρόκειται για τα Streaming Seminars που έχω δημιουργήσει, όπου με μια απλή εισαγωγή ενός username και ενός password μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε στην πλατφόρμα των σεμιναρίων και να παρακολουθήσει την ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ όποτε θέλει, όσες φορές θέλει από pc, tablet ή ακόμη και από smart phone.

Αν κάνετε link στην σελίδα : http://seminars. pregoukos. gr/el/home (επισημαίνει στην επιστολή του) θα δείτε το σύνολο των ανεβασμένων σεμιναρίων για γονείς και μαθητές αλλά και άλλες ειδικότητες.

Αν μάλιστα πατήσετε το demo, θα δείτε ελεύθερα την ολιγόλεπτη εισαγωγή από το καθένα. Η πρότασή μου λοιπόν, είναι να δημιουργήσω ένα username και ένα password ειδικά για εσάς, το οποίο μπορείτε να μοιράσετε ελεύθερα στους γονείς και όποιος θέλει να το παρακολουθήσει από το σπίτι του ή από την αίθουσα που έχετε τον υπολογιστή ή από οπουδήποτε αλλού μπορούν.

Αν σας ενδιαφέρει, απαντήστε μου ώστε να σας στείλω τους κωδικούς και τις απλές οδηγίες χρήσης που θα τους μοιράσετε, ώστε να επωφεληθούν άμεσα από το σεμινάριο.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται πλέον να σας στείλω dvd, αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα on line επικοινωνίας μέσω Skype αν το ζητήσουν οι γονείς και αν εσείς μπορείτε να τους προσφέρετε την δυνατότητα της σύνδεσης.

Ελπίζω αυτή την φορά να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας γιατί οι γονείς δεν φταίνε σε τίποτα να στερούνται την πολύτιμη γνώση. Περιμένω λοιπόν νέα σας.»

Διαβάστε ακόμη

Συνολικά 43 άτομα ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια κι εντοπίστηκαν σε Τήλο και Σύμη

Ξεκίνησε η λειτουργία της Παλαιοντολογικής Έκθεσης Νάνων Ελεφάντων Τήλου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ"

Προφυλακίστηκαν δύο Σύριοι για μεταφορά μεταναστών

Εντοπισμός 30 αλλοδαπών στην Τήλο

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού