Την άσκηση «Παρμενίων 2014» παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος

Την άσκηση «Παρμενίων 2014» παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος

Την άσκηση «Παρμενίων 2014» παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 962 ΦΟΡΕΣ

Είναι Εθνική Άσκηση μεγάλης κλίμακας και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ

Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος μαζί με τον επικεφαλή Π.Α.Μ / Π.Σ.Ε.Α Ταξίαρχο ε.α. Κ . Καλημερίδη καθώς και με στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρακολούθησαν σήμερα 2-10-2014 – ημέρα ολοκλήρωσης - την άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014».

Η άσκηση « ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014» είναι Εθνική Άσκηση μεγάλης κλίμακας και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ. Στην άσκηση εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχει και ο Πολιτικός Τομέας με τις Υπηρεσίες Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (ΠΣΕΑ) των Υπουργείων, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Περιφερειών και των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επίσης συμμετέχουν και οι εποπτευόμενοι από τα Υπουργεία Οργανισμοί και Επιχειρήσεις , η ΥΠΑ , η ΕΛΑΣ, το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ και το Λιμενικό Σώμα, ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ, η ΕΑΒ, το ΙΚΑ, η τράπεζα Ελλάδος, οι Οργανισμοί Λιμένων κ.α.

Σκοπός Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (ΠΣΕΑ) , η εξάσκηση του προσωπικού στην διαχείριση κρίσεων με την αντιμετώπιση εικονικών επεισοδίων και γενικά η προετοιμασία των Πολιτικών Δυνάμεων και πόρων των χώρας για τη συμβολή τους στην Εθνική Άμυνα σε περίοδο πολέμου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τον στρατηγό της 95ΑΔΤΕ κ. Στεφανή και όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων για την επιτυχή έκβαση της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014», για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αλλά και του αισθήματος ασφάλειας που παρέχουν στους πολίτες του Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο