Οι «μαμάδες της Ρόδου» σε... πλήρη δράση

Οι «μαμάδες της Ρόδου» σε... πλήρη δράση

Οι «μαμάδες της Ρόδου» σε... πλήρη δράση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2101 ΦΟΡΕΣ

Tην Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του πολιτιστικού και αθλητικού κέντρου Ροδίων Άθλησις η αθλητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του συλλόγου "Μαμάδες στη Ρόδο" σε συνεργασία με την ομάδα "Επιλέγω Ζωή”.

Στον υπέροχο αυτό χώρο οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους διασκέδασαν κάνοντας τοξοβολία, fight bo, floorball, ρυθμική γυμναστική.Τα παιδιά δοκίμασαν να εκφραστούν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, να διασκεδάσουν με παραδοσιακά παιχνίδια αλλά και να χορέψουν zumba! Αργότερα απόλαυσαν την ομάδα Capoeira abada!

Την εκδήλωση αυτή στήριξαν πολλοί εθελοντές που προσέφεραν απλόχερα χρόνο και μεράκι για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Το ΔΣ των Μαμάδων στη Ρόδο θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Μαρία Λεβέντη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής για τα προγράμματα zumba kids και ρυθμική γυμναστική, την Αναστασία Καστρουνή, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού για το fight bo και το pilates, το Γιώργο Κατσιμπρή, προπονητή cross fit με ειδικό πρόγραμμα για παιδιά και το Θάνο Παπουρδάνο με το 1ο σύστημα προσκόπων Ιαλυσού για τα ομαδικά παιχνίδια.

Ακόμα, την Τετράδη Εύα, προπονήτρια badminton και τον Παπουρδάνο Μάνο, τη Sabina Tejkalova, τον Άγγελο Νικολάου, τον Δημήτρη Ταραλή και τους "Αρχαίους Φλόρμπολερς Ρόδου", που ενθουσίασαν με το άθλημα του floorball.

Επίσης, τον Σάββα Κηπουρό, εκπαιδευτή τοξοβολίας από το σύλλογο Φλόγα και τον Γιάννη Εξαδάκτυλο, προπονητή τοξοβολία από το σύλλογο Κένταυρο,την Αναστασία Κορινθίου, συγγραφέα και δημοσιογράφο για τα υπέροχα παραμύθια της και τους βαθμοφόρους του 1ου συστήματος προσκόπων πόλεως Ρόδου και τη Μαρία Παπαδοπούλου για τα παραδοσιακά παιχνίδια.

Η ζωγράφος Μαίρη Γκαζιάνη ταξίδεψε από την Αθήνα ειδικά για να παρευρεθεί στην εκδήλωση και πρόσφερε στο σύλλογο έναν πίνακά της, για να ενισχύσει το σκοπό της εκδήλωσης. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά δωράκια χορηγίες του παιδότοπου FAMILY FUN, του βιβλιοπωλείου του κ. ΤΣΕΛΙΟΥ και της κ. Ειρήνης Ηρακλείδη.

Τέλος, οι “Μαμάδες της Ρόδου” ευχαριστούν ιδιαίτερα το Ροδίων Άθλησις και τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τον κ. Γ. Τριχιά και τον κ. Διασυνό για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά την προετοιμασία και την υλοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά τις εθελόντριες Μαμάδες που αφιέρωσαν πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο για να γίνει αυτή η γιορτή.

Όπως κάθε φορά ο σκοπός της γιορτής ήταν φιλανθρωπικός.Ο μικρός Ευάγγελος, 11 ετών πάσχει από λευχαιμία και έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας.Για τον λόγο αυτό τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια της εισόδου (συνολικά 1330 ευρώ) κατατέθηκαν ήδη την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου σε τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας για να καλύψουν βασικές ιατρικές του ανάγκες.

Τις μέρες που προηγήθηκαν της εκδήλωσης οι Μαμάδες στη Ρόδο με τη βοήθεια της ομάδας Επιλέγω Ζωή συγκέντρωσαν υποτροφίες για το σχολικό έτος 2014-2015 για παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οικογενειών που χρειάζονται την οικονομική μας στήριξη. Τις υποτροφίες προσέφεραν φροντιστήρια, οικοδιδασκαλεία, ωδεία και αθλητικά σωματεία του νησιού.

Ο σύλλογος θέλει επίσης να ευχαριστήσεις τους χορηγούς για τις υποτροφίες που προσέφεραν και είναι με αλφαβητική σειρά:

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αρένα, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βιντζιλέος, Αναγνωστήριο, Βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι, Βιβλιοπωλείο Σχολική Φωλιά, Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρας, Εκπαιδευτικός Οργανισμός Πλεονέκτημα, Εκπολιτιστικό Σωματείο Νέλλης Δημόγλου, Εργαστήρι Γαλλικής Γλώσσας Στεργιάδης Τσαμπίκος, Κέντρα Ξένων Γλωσσών Interlingua, Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Καντή Μαρία, Κέντρο Διδασκαλίας Μανωλίτσης Ματθαίου, Μαθήματα πιάνου Άντζελα Σπανού, Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου, Ροδίων Άθλησις, Ροδίων Μάθησις, Σκακιστικός Όμιλος "Ιππότης", Σχολή Αγγλικών Brilliance, Σχολή Υπολογιστών Program Μανώλης Σοφίλλας, Σχολή Χορού Έλλης Παρασκευά, Σχολή Χορού Έφης Κρητικού "Love to dance", Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Σεβαστή Βόλα, Φροντιστήριο Ορόσημο, Χαραυγή Πολυχώρος, Ωδείο Δωδεκανήσου, Capoeira Abada, Family Fun Center, Mini Luxury School of Foreign Languages Μαριτάνα Ανθοπούλου Αλακιώτου. Θα ήθελε να ευχαριστήσει ακόμα κι όλους όσους προσέφεραν υποτροφία, αλλά δεν επιθυμούν να αναφερθεί το όνομά τους.

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο