Μπήκε ο Ζουρούδης στο πρόγραμμα

Μπήκε ο Ζουρούδης στο πρόγραμμα

Μπήκε ο Ζουρούδης στο πρόγραμμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 369 ΦΟΡΕΣ

Να προπονείται άρχισε ο αρχηγός του Διαγόρα Β., που θα είναι έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες. Με τον Απόλλωνα Κ. θα προπονηθεί σήμερα η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη

Κόντρα στον Απόλλωνα Κ. θα πραγματοποιήσει ο Διαγόρας Β. σήμερα στο γήπεδο των Καλυθιών την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, καθώς το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Καμπούρης θα αφήσει τους ποδοσφαιριστές του ελεύθερους.

Στο σημερινό προπονητικό δίτερμα θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες, ενώ για περισσότερη ώρα θα αγωνιστούν οι αναπληρωματικοί.

Σημειώνεται, πως στο γήπεδο μπήκε χθες και έτρεξε ο Δημήτρης Ζουρούδης, ο οποίος είχε υποστεί τράβηγμα στο τέλος της προετοιμασίας και έχασε την πρεμιέρα με τον Κλεάνθη. Ο Γιάννης Καμπούρης δεν θα βιαστεί να ρίξει στη μάχη τον αρχηγό, ώστε να μην διακινδυνέψει πιθανή υποτροπή. Όπως εκτιμά, ο Ζουρούδης θα είναι έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες.

Όσο για το απρόοπτο της χθεσινής προπόνησης, ήταν ένας επίπονος μικροτραυματισμός του Αντώνη Ξύπα στο νύχι του δακτύλου του ποδιού του από ακούσιο πάτημα συμπαίκτη του. Ως εκ τούτου, το σημερινό διπλό των Καλυθιών ο επιθετικός του Διαγόρα Β. θα το παρακολουθήσει από την εξέδρα.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς