Γκρατσιέλα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ...»!

Γκρατσιέλα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ...»!

Γκρατσιέλα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ...»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6261 ΦΟΡΕΣ

Οι εκδηλώσεις αγάπης συγκινούν την 23χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται και πάλι στον Άγιο Σάββα

Η Ρόδος δείχνει για μια ακόμα φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της και η Γκρατσιέλα Ιλίεβα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες κάνει δάκρυα χαράς, αυτή τη φορά για την τόση αγάπη που εισπράττει, για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη εκατοντάδων ανθρώπων που η ίδια δεν γνωρίζει, αλλά εκείνοι γνώρισαν μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε πριν από δύο εβδομάδες στη «Ροδιακή». Μία κατάθεση ψυχής που κανέναν δεν άφησε ασυγκίνητο.

Η 23χρονη Γκρατσιέλα βρίσκεται και πάλι στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και υποβάλλεται αυτές τις ημέρες σε «στοχευμένη θεραπεία» η οποία την έχει καταπονήσει. Παρόλα αυτά μέσω της «Ροδιακής» στέλνει την αγάπη της και λέει ένα «τεράστιο ευχαριστώ» για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για κείνην, η μία μετά την άλλη στο νησί.

Η δύναμη της ψυχής της ευαισθητοποιεί και ξεσηκώνει τους Ροδίτες οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες διοργανώνουν events και πάρτι αλληλεγγύης ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταβεί στο εξωτερικό για τη θεραπεία της από τον καρκίνο, ενώ τα τηλεφωνήματα είναι συνεχή και ανθοδέσμες από τους Ροδίτες φτάνουν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο.

Μετά το πάρτι στα Μαριτσά που οργάνωσε ομάδα φίλων της και είχε μεγάλη επιτυχία, ανάλογο πάρτι οργανώθηκε στο V Club της Κρεμαστής το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με ελληνικό πρόγραμμα που προσέφεραν γνωστοί καλλιτέχνες. Επιπλέον προχθές Δευτέρα ένα ακόμη πάρτι για την Γκρατσιέλα έγινε στο «Όλα Ελληνικά» της Παλιάς Πόλης όπου συλλέχθηκαν 4.824 ευρώ, και η προσπάθεια στήριξής της συνεχίζεται.

Έτσι στις 11 και 12 Οκτωβρίου στήνεται μια μεγάλη γιορτή, ένα πάρτι αλληλεγγύης, ένα ‘Auto-Moto Show‘’, που διοργανώνει η διαφημιστική εταιρεία F- COOPERATION σε συνεργασία με την KAMPOURIS RACING DESIGN, μπροστά από το Panini Corner στο 5ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου, δίπλα από το εμπορικό κέντρο Χρυσοβέργη.

Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, θα έχουν οι επισκέπτες του νησιού μας ξανά την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των νέων μοντέλων και να ενημερωθούν για τρόπους βελτίωσης αυτοκινήτων-μηχανών, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα στους ρυθμούς διαφόρων DJs από τα αγαπημένα clubs-στέκια της Ρόδου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να μπορέσει η 23χρονη κοπέλα να μεταβεί στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου γνωστοί djs, εκθέτες και πολλά δώρα θα περιβάλουν την εκδήλωση. Όσον αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα αναρτηθεί στη σελίδα στο Facebook της F-COOPERATION.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την έκθεση μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2241081046-2241003091.

Διαβάστε ακόμη

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα