Δίνει ευκαιρίες ο Ζουρούδης

Δίνει ευκαιρίες ο Ζουρούδης

Δίνει ευκαιρίες ο Ζουρούδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 386 ΦΟΡΕΣ

Αλλαγές ετοιμάζει στην ενδεκάδα εν όψει Καλυμνιακού

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο Διαγόρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries, βάσει της οποίας και του προγράμματος της διοργανώτριας, θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Καλυμνιακό στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.

Στόχος του «γηραιού» είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τον κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει το παιχνίδι και μέσα από την καλή εικόνα του, να πάρει τους τρείς βαθμούς, διπλασιάζοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανέρυθροι» προπονούνται καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να αποκτήσουν τη σταθερότητα της καλής απόδοσης στους αγωνιστικούς χώρους.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Δεν αποκλείεται στο ματς με τον Καλυμνιακό, ο Πέτρος Ζουρούδης μετά την εμφάνιση και τη νίκη στα Μαριτσά, να πραγματοποιήσει αλλαγές σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Στόχος του είναι να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές, που δεν έπαιξαν πολύ με τον Ηρακλή, αλλά και για ένα άλλο καταφανέστατο λόγο. Θέλει να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση και μέσα από αυτή την διαδικασία, να έχει πάντα λύσεις στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στην πορεία της χρονιάς.

Ο Πέτρος Ζουρούδης γύμνασε και χθες τους παίκτες του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Τιμωρημένος είναι μόνο ο Παπαδημητρίου, λόγω της αποβολής του στον αγώνα των Μαριτσών.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν