Πρώτη νίκη με γκρίνιες

Πρώτη νίκη με γκρίνιες

Πρώτη νίκη με γκρίνιες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 319 ΦΟΡΕΣ

Ο Ηρακλής Μ. πέτυχε το πρώτο του “τρίποντο”, με τους Καλυθενούς να διαμαρτύρονται για το μοναδικό γκολ της συνάντησης

Με γκολ το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους Καλυθενούς, νίκησε το Σάββατο ο Ηρακλής μέσα στα Μαριτσά τον Απόλλωνα Κ., σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως πριν το γκολ στο 67’, προηγήθηκε οφσάιντ, στερώντας τους τη δυνατότητα να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δυνατή έδρα.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Σταμάτη Μοσκιού παίζοντας αμυντικά, περιόρισαν τους γηπεδούχους, που δεν έβρισκαν διαδρόμους προς της εστία του Χρυσανθή.
Τελικά στο 67’ οι Μαριτσενοί πήραν το προβάδισμα έστω και με ένα γκολ και το κράτησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Φάσεις Γκολ:
8’ Γυριστό σουτ του Παπαδημήτρη από κοντά, πέρασε λίγο άουτ.
37’ Δυνατό σουτ του Παπανθύμου, μπλόκαρε ο Νικολέττος.
42’ Με κεφαλιά ο Δράκος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.
43’ Ο Νικολέττος έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Παπανθύμου την κέρδισε δίνοντας στον Τσαγγάρη, που σε κενή εστία από τερματοφύλακα έκανε το πλασέ, αλλά ο Αντωνόπουλος πρόλαβε κι έδιωξε προ της γραμμής του τέρματος.

65’ Κεφαλιά του Παπαδημήτρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
67’ Ο Κούρος έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Δράκο που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Σ’ αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι ο Κούρος έφυγε από θέση οφσάιντ.

74’ Δυνατό μακρινό σουτ του Γεωργίου, πέρασε λίγο άουτ.
76’ Ο Κυρίτσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
94’ Ο Χρυσανθής έκανε το ελεύθερο βολέ, με τον Γεωργίου να φεύγει στην αντεπίθεση. Όμως ο διαιτητής Πατσιόπουλος σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού, ξεσηκώνοντας νέα «θύελλα» διαμαρτυριών από πλευρά φιλοξενούμενων.

Καλύτεροι από τον Ηρακλή ήταν οι Κώτσος, Παπακωνσταντής Κ. και Μπιλιάς, ενώ από τον Απόλλωνα Κ. οι Κυρίτσης, Μιχαλάς και Γεωργίου.
Με παράπονα για τις φάσεις του 67’ και του 94’ άφησε η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Παπαβασιλείου, Στεφανάκη Β., τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μ.: Νικολέττος, Κώτσος, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής Κ., Αντωνόπουλος (62’ Κούρος), Δράκος, Τσαλώλης (80’ Χατζηκωνσταντής Ε.), Καρίκης (90’ Βασιλώττος).

Απόλλων Κ.: Χρυσανθής, Νικολός (17’ λ.τ. Ταντίκης), Σαββούλης (75’ Τσαλίκης), Μιχαλάς, Κυρίτσης, Παπανθύμου, Γεωργίου, Δαννάς, Αρνίταλης (46’ Σταυρής), Παπαδόπουλος, Τσαγγάρης.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!