Thomson: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των πτήσεων αναψυχής στην Ευρώπη

Thomson: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των πτήσεων αναψυχής στην Ευρώπη

Thomson: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο των πτήσεων αναψυχής στην Ευρώπη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 415 ΦΟΡΕΣ

Ξεκούραστο ταξίδι με τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα τρένα θα θυμίζουν οι πτήσεις της Thomson Airways, η οποία διαμόρφωσε τους εσωτερικούς χώρους των αεροσκαφών Boeing 737 MAX έτσι ώστε να προσφέρουν στον επιβάτη τα καλύτερα χαρακτηριστικά ανέσεων από τις αερομεταφορές και τους σιδηροδρόμους.

Από τον συνδυασμό αυτό, η Thomson Airways, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά πολυτελών ταξιδίων της Ευρώπης, κατέληξε σε επιμέρους κόνσεπτ υπηρεσιών και προϊόντων που υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες αερομεταφορών, με γνώμονα τα υψηλά επίπεδα ανέσεων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον αερομεταφορέα, το νέο προϊόν ήταν αποτέλεσμα ενός πενταετούς οράματος της εταιρίας με την επιδίωξη να αλλάξει το πρόσωπο των πτήσεων αναψυχής. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία αναφέρει ότι θα εισαχθούν νέα, πιο αποτελεσματικά και άνετα αεροσκάφη, νέοι μακρινοί προορισμοί καθώς και νέα κόνσεπτ υπηρεσιών και προϊόντων.

Μέχρι το 2020, η εταιρία θα εντάξει στον στόλο αεροσκαφών της άλλα δύο αεροσκάφη Dreamliners για τις μακρινές αποστάσεις και άλλα 47 νέα Boeing 737 MAX για μεσαίες και μικρές αποστάσεις.

Κρατήσεις ξενοδοχείων από... αέρος

Στα Boeing 737 MAX, θα υπάρχει «Οικογενειακός Θάλαμος» ο οποίος θα επιτρέπει στους γονείς και τα παιδιά που ταξιδεύουν να κάθονται αντικριστά με πτυσσόμενο τραπέζι ανάμεσά τους.

Άλλα χαρακτηριστικά των νέων υπηρεσιών είναι η απασχόληση των παιδιών από ειδικό προσωπικό της Thomson και της First Choice που θα τα προκαλεί να ασχοληθούν με τέχνες και κουίζ σχετικά με τον προορισμό του ταξιδιού, επιτρέποντας στους γονείς να ξεκουράζονται.

Η Thomson ανέπτυξε επίσης το κόνσεπτ των ευρύχωρων τριπλών θέσεων για ζευγάρια, με μια ενδιάμεση θέση η οποία θα εξυπηρετεί ποικίλες λειτουργίες, με ατμοσφαιρικό φωτισμό και υπηρεσία σερβιρίσματος σαμπάνιας και εισάγεται snack bar με ποτά και σκαν για τους επιβάτες της θέσης Premium.

Επίσης, θα διαθέσει iPads στα πληρώματα των αεροσκαφών, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν στα resort τυχόν ειδικές απαιτήσεις των ταξιδιωτών αλλά και να προβαίνουν σε νέες κρατήσεις ενώ ακόμα ταξιδεύουν.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων