Στην βράβευση της ομάδας μπάσκετ «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου» ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Στην βράβευση της ομάδας μπάσκετ «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου» ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Στην βράβευση της ομάδας μπάσκετ «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου» ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 452 ΦΟΡΕΣ

Τι ανέφερε στον χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής φροντίδας και Ανάπτυξης «Α.Μ.Κ.Ε.» για την βράβευση της ομάδας μπάσκετ « ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΡΟΔΟΥ» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Η ομάδα μπάσκετ «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΡΟΔΟΥ» κέρδισε τη δεύτερη θέση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics – Αμβέρσα 2014.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Κόκκινος αναφέρθηκε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΡΟΔΟΥ» και όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή (γονείς, εκπαιδευτικούς, προπονητές).

Σε μια δύσκολη περίοδο όπως η σημερινή τέτοιες επιτυχίες υπερθεματίζουν τη δύναμη της θέλησης και το « Εὖ ἀγωνίζεσθαι».

Στην αρχαιότητα όταν οι πόλεις υποδέχονταν τους νικητές από τους ολυμπιακούς αγώνες γκρέμιζαν τείχη. Αυτό σήμερα δεν μπορούμε να το κάνουμε, γιατί αποτελούν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Μπορούμε όμως να τιμήσουμε αυτά τα παιδιά, να είμαστε κοντά τους - στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές τους - και να ενημερώσουμε την κοινωνία για την επιτυχημένη προσπάθεια τους.

Τέλος δηλώνω ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι κοντά και στηρίζει τις δράσεις των ΑΜΕΑ και θα συμβάλλει στην επιτυχημένη διοργάνωση final four που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 1-3 Δεκεμβρίου 2014».

Στην βράβευση της ομάδας μπάσκετ «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ρόδου» ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση με την πρόεδρο των special Olympics κα Δεσποτοπούλου και τον δήμαρχο Ρόδου Φ. Χατζηδιάκο και συζήτησε ζητήματα συνεργασίας και κοινό τρόπο δράσης.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών