Σταύρος Κουγιός: To «πολυβόλο» του Ολυμπιακού… αποκαλύπτει τα όνειρά του!

Σταύρος Κουγιός: To «πολυβόλο» του Ολυμπιακού…  αποκαλύπτει τα όνειρά του!

Σταύρος Κουγιός: To «πολυβόλο» του Ολυμπιακού… αποκαλύπτει τα όνειρά του!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1120 ΦΟΡΕΣ

Ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής που από το περασμένο καλοκαίρι φοράει τα «ερυθρόλευκα» και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λίγκα μίλησε στην «Ροδιακή» για τις φιλοδοξίες του

Πριν από λίγους μήνες ο Σταύρος Κουγιός αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με τον Ακουσίλαο Φανών. Η εντυπωσιακή αγωνιστική παρουσία ενός παιδιού μόλις 16 χρόνων που αγωνιζόταν ανάμεσα σε άνδρες και τα κατάφερνε εξαιρετικά, δεν άφησε ασυγκίνητους τους σκάουτερ του Ολυμπιακού που τον έβαλαν στο «μάτι» και κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Κουγιός λοιπόν έπιασε… λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι και μόλις ελάχιστους μήνες μετά έχει καταφέρει να δείξει ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Ο Ροδίτης επιθετικός έχει καταφέρει να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην χρονιά, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Σούπερ Λίγκα κάτω των 17 ετών, έχοντας σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, στα οποία φυσικά αγωνίστηκε βασικός!

Ο ίδιος χθες άνοιξε την καρδιά του στην «Ροδιακή» και μίλησε για τους πρώτες μήνες παρουσίας του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.
Αρχικά ο Σταύρος Κουγιός μίλησε για το πρώτο δύσκολο διάστημα: «Στην αρχή όπως για κάθε που φεύγει από ένα νησί όπως η Ρόδος και μετακομίζει στην πρωτεύουσα ήταν δύσκολα, αλλά όταν έχεις βάλει ένα στόχο για το μέλλον σου, πρέπει να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες θυσίες για να τον πετύχεις» και συνέχισε λέγοντας για το κλίμα στην ομάδα:

«Το κλίμα εδώ πέρα είναι πάρα πολύ καλό, είναι όλοι πολύ φιλόξενοι, ο Ολυμπιακός διαθέτει από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και βρίσκεται μέσα στις δέκα καλύτερες της Ευρώπης».

Για το γεγονός ότι σκοράρει σε κάθε ματς, υπογράμμισε: «Κάθε αγωνιστική για εμάς είναι πάντα δύσκολη, δεν κοιτάμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε, απλώς προσπαθούμε να κρατάμε έναν σταθερό ρυθμό σε κάθε αγώνα που έχουμε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα Κ-20. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία στο Πήλιο που είχαμε πάει αρχές Αυγούστου και αυτό σιγά-σιγά έχει αρχίσει να φαίνεται και στο γήπεδο. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και ελπίζω να το κάνω και στην συνέχεια».

Όσο για το μεγάλο του όνειρο, εξήγησε ότι «το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά και να αγωνιστώ για αρχή στις μικρές εθνικές ομάδες, που αποτελεί φιλοδοξία για κάθε ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία»!

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή