Ελεύθεροι με όρους οι δίδυμοι

Ελεύθεροι με όρους  οι δίδυμοι

Ελεύθεροι με όρους οι δίδυμοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 784 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερα αφέθηκαν χθες με την επιβολή περιοριστικών όρων τα δύο 28χρονα αδέλφια που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρόδο έχοντας στην κατοχή τους περισσότερα από 1800 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης!

Σε βάρος των δύο 28χρονων είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενα από το δικηγόρο τους κ. Κώστα Χαλκιά προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας αδελφός ισχυρίστηκε πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και ο δεύτερος πως είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και για αυτό την ποσότητα την είχε αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση ώστε να καλύψει τις «ανάγκες» του για τους επόμενους τρεις μήνες. Τελικά με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και της ανακρίτριας και οι δύο 28χρονοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ στον ένα εξ αυτόν επιβλήθηκε και ο όρος της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του (στον δεύτερο).

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, τα ναρκωτικά, οι δίδυμοι αδελφοί τα είχαν κρύψει στην αποθήκη και στο σπίτι που διαμένουν στην πόλη της Ρόδου όπου και εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί οι οποίοι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης στις 15 Οκτωβρίου 2014 το μεσημέρι πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι και σε αποθήκη των 28χρονων, όπου παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1.800,7 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας, ένα τρίφτη κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμη

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο