Ανατροπή του Άρη μέσα στον Αρχάγγελο με... Μπαϊρακτάρη

Ανατροπή του Άρη μέσα στον Αρχάγγελο με... Μπαϊρακτάρη

Ανατροπή του Άρη μέσα στον Αρχάγγελο με... Μπαϊρακτάρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 447 ΦΟΡΕΣ

Αν και έχανε επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Μαριτσών

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Άρη συνήλθε στην επανάληψη κι έκανε την ανατροπή κερδίζοντας σήμερα στο γήπεδο της τον Ηρακλή Μαριτσών με 3-1.

Τα γκολ

32’ Νέα κάθετη πάσα του Τσαλώλη για το Χειμωνέττο που κινήθηκε δεξιά προς το άουτ, έκανε το σουτ, ο Καραγιάννης απέκρουσε ασθενώς κι μπάλα κινήθηκε παράλληλα προς την εστία, όπου ο Τσαλώλης ο οποίος ακολούθησε τη φάση, την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

53’ Πάσα του Γκίκα για τον Μπαϊρακτάρη, που μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σαββιδάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

56’ Σέντρα του Χατζησάββα από αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, όπου εκεί ο Μπαϊρακτάρης με προβολή έκανε το 2-1.

79’ Κάθετη πάσα του Κρομμύδα για τον Μπαϊρακτάρη, που βρέθηκε πλάγια δεξιά και βλέποντας τον Σαββιδάκη να του κλείνει το πεδίο, έδωσε στον Γκίκα, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας, γράφοντας το τελικό 3-1.

Σ’ αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με αποτέλεσμα ο Λευτέρης Δράκος να πει κάτι στον επόπτη Κασιώτη, με συνέπεια να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Καραγιάννης, Κρομμύδας, Σταμούλης, Πελέκης, Ζαρκαδούλας, Κοντόγιαννος, Γκίκας (85’ Κολιάδης), Χατζησάββας, Μάλλιος, Κολιοκώστας (46’ Λαμπριανός), Μπαϊρακτάρης
Ηρακλής Μαριτσών: Σαββιδάκης, Φελεσάκης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Μπιλιάς (42’ λ.τ. Χατζηκωνσταντής ), Παπακωνσταντής Κ. (77’ Παπακωνσταντής Στ.), Τσαλώλης, Δράκος, Κώτσος, Καρίκης Γ.Δ. (64’ Κούρος).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.