Μιχάλης Κουταλιανός: Το «πρέπει» της νίκης μας «έπνιξε»

Μιχάλης Κουταλιανός: Το «πρέπει» της νίκης μας «έπνιξε»

Μιχάλης Κουταλιανός: Το «πρέπει» της νίκης μας «έπνιξε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 650 ΦΟΡΕΣ

Τι ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες των Κολοσσού και Πανελευσινιακού

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Μιχάλης Κουταλιανός, αναφέρθηκε στη διαφορά του ν’ αντιμετωπίζεις τους «αιώνιους» και αμέσως μετά μία ομάδα με κοινό στόχο:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτή τη σημαντική νίκη. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς, μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είχαμε να προετοιμαστούμε για έναν αγώνα «ζωής και θανάτου». Κάποια παιχνίδια τα «σημαδεύεις» και ξέρεις πως πρέπει να τα κερδίσεις για να μην τρέχουμε μετά και δεν φτάνουμε!

Αυτό το «πρέπει» μας «έπνιξε» για τρία δεκάλεπτα και ο Πανελευσινιακός έμεινε κοντά στο σκορ. Όταν καταλήξαμε σε ένα σχήμα, με τους τρεις κοντούς (Τσάμη, Στεφανίδη, Λαρεντζάκη ή Τζέιμς) και τους Λίντεν, Σμιθ στο καλάθι, βρήκαμε την ισορροπία μας στο παιχνίδι, αναγκάσαμε την ομάδα της Ελευσίνας να βγάλει την μπάλα από τα μις ματς, να σουτάρει με άσχημα ποσοστά, πήραμε τα ριμπάουντ, που ήταν το κυρίαρχο στοιχείο της αναμέτρησης, και τρέξαμε στο γήπεδο, όπως μας αρέσει να κάνουμε.

Πιστεύω μέρα τη μέρα, η ομάδα θα βελτιώνεται, γιατί φέτος προσπαθούμε να περάσουμε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Καλή συνέχεια στον Πανελευσινιακό, αλλά και στο Λευτέρη (σ.σ. Τσαουσίδη) σε ό,τι επιλέξει να κάνει από δω και πέρα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που επί σαράντα λεπτά μας έδινε ώθηση για τη νίκη».
Για την εμφάνιση του Άγγελου Τσάμη, ο Κουταλιανός σχολίασε: «Ο Τσάμης ήταν καταπληκτικός στο 4ο δεκάλεπτο αλλά η ομάδα τον έκανε να φαίνεται καταπληκτικός. Ο Λαρεντζάκης, που ήρθε «κρύος» από τον πάγκο, ήταν καθοριστικός, δίνοντας ρυθμό στην άμυνα.

Ο Στεφανίδης ήταν εκεί που έπρεπε, πολύ καλοί ήταν και οι Σμιθ, Λίντεν και γενικά δεν χρειάζεται να αναφέρω όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Έχοντας πάρει τα εύσημα του προπονητή του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση.

Θέλω επίσης να αναφέρω πως αύριο (σ.σ. σήμερα) θα στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια του «Η Ρόδος για τη Ζωή» και θα συμμετάσχουμε στον αγώνα κατά του καρκίνου βοηθώντας όσο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Τσαουσίδης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή παράδοση στην έδρα της. Εμείς, όπως ξέρατε, είχαμε σημαντικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα με το θέμα του προπονητή και ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Είχαμε αναλύσει τα σημεία στα οποία υπερτερούσαμε και μέχρι το 32’-33’ ήμασταν στο παιχνίδι, χωρίς να είμαστε καλοί. Μέχρι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, όπου μας επηρέασαν δύο ανάποδα σφυρίγματα που δόθηκαν.

Τέλος, θα ήθελα να πω πως όποιος προπονητής και να έρθει στον Πανελευσινιακό, αυτή τη ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκαραφίγκα για τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια».

Ο αρχηγός του Πανελευσινιακού, Δήμος Αβραμίδης, υπογράμμισε: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, ύστερα από την παραίτηση του προπονητή, αλλά εμείς ήρθαμε στη Ρόδο με στόχο να παλέψουμε για τη νίκη απέναντι σε μία καλή και αξιόλογη ομάδα. Για περίπου 32 με 33 λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά μετά ο Κολοσσός ήταν καλύτερος, αύξησε τη διαφορά και έφτασε στη νίκη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κολοσσό. Εμείς, τώρα θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, για την προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων