Καλού κακού μαγνητική ο Ανδράλας

Καλού κακού μαγνητική ο Ανδράλας

Καλού κακού μαγνητική ο Ανδράλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Με τράβηγμα στον τετρακέφαλο επέστρεψε από το Βαθύ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής. Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει του αγώνα που θα δώσει στη Σάλακο

Με τράβηγμα στον τετρακέφαλο επέστρεψε από την Κάλυμνο, όπου έπαιξε την Παρασκευή στο ματς του Διαγόρα με το Βαθύ, ο Πάρης Ανδράλας. Παρότι ο τραυματισμός δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρός, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα για καλό και για κακό σε μαγνητική τομογραφία, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πέτρος Ζουρούδης δεν πρόκειται να διακινδυνέψει τη συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι με την Ασπίδα στη Σάλακο, το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας που περιμένει τους «κυανέρυθρους».

Κατά τα άλλα, το χθεσινό πρόγραμμα κύλησε με διπλή προπόνηση. Το πρωί ο Πέτρος Ζουρούδης και οι παίκτες του έκαναν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα δούλεψαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, έστω και αρκετά επιφυλακτικά.

Όπως λένε οι άνθρωποι του Διαγόρα, ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κακή κατάσταση, εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και πρέπει να βρεθεί τρόπος να βελτιωθεί.

Είτε μέσω της αποδοχής της πρότασης που κατέθεσαν στο ΔΟΠΑΡ, είτε με άλλο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.