Νέα σχολή διαιτησίας

Νέα σχολή διαιτησίας

Νέα σχολή διαιτησίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 287 ΦΟΡΕΣ

Από σήμερα αρχίζουν οι εγγραφές, στις 4 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν τα μαθήματα. Για εξόρμηση στα σχολεία ετοιμάζονται ΕΠΣΔ και ΤΟΔ

Την προσπάθεια να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη δεξαμενή των εν ενεργεία διαιτητών και να πετύχουν μέσω αυτής, την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων νέων σε ηλικία ικανών στελεχών, συνεχίζουν η ΕΠΣΔ, το ΤΟΔ και ο ΣΔΠΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα ξεκινούν οι εγγραφές στη νέα σχολή διαιτησίας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 5 Δεκεμβρίου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 4 του επόμενου μήνα, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν οι επισκέψεις από τους ανθρώπους της αρμόδιας επιτροπής ανάπτυξης διαιτησίας της Ένωσης (Θεοφάνης Πελλός, Δήμος Λουϊζίδης, Κώστας Ζαννετίδης, Μιχάλης Καλαθενός, Γιώργος Γεωργιόπουλος) στα σχολεία της Ρόδου, με τη συνδρομή του διεθνή διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου και του γυμναστή του ΣΔΠΔ Νίκου Μαντικού.

Το αίτημα που εστάλη στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για τη διοργάνωση της σχολής έχει ήδη επικυρωθεί, ενώ εντός των ημερών θα τοιχοκολληθεί σε σημεία της Ρόδου η σχετική αφίσα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”