Τσιγγάνοι επιτέθηκαν σε μαθητές στο Καρακόνερο

Τσιγγάνοι επιτέθηκαν  σε μαθητές στο Καρακόνερο

Τσιγγάνοι επιτέθηκαν σε μαθητές στο Καρακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1871 ΦΟΡΕΣ

Καταγγελία γονέων για να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα

Απίστευτη πρόκληση σε βάρος πολλών παιδιών που το πρωί της περασμένης Τετάρτης επειδή τα σχολεία τους ήταν κλειστά, αποφάσισαν να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του Καρακόνερου, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση στον καταυλισμό των αθίγγανων.

Την ώρα που δύο από αυτά τα παιδιά έπαιζαν τένις, (ο ένας εκ των δύο ήταν και αθλητής του ΡΟΑ) την ίδια στιγμή φάνηκε μια ομάδα από ανήλικους αθίγγανους οι οποίοι κραδαίνοντας σίδερα άρχισαν να απειλούν χωρίς λόγο τα παιδιά.

Ο ένας από αυτούς, επιχείρησε να επικοινωνήσει με το κινητό του τηλέφωνο προφανώς με την οικογένειά του για να τους ενημερώσει, αλλά σε έξαλλη κατάσταση η ομάδα των τσιγγάνων τους απείλησε να κλείσουν τα κινητά γιατί αλλιώς θα τους μαχαίρωναν!

Σύμφωνα πάντα με την δημόσια καταγγελία συμπολίτη μας η οποία αναρτήθηκε στο Facebook, τα τσιγγανάκια τους ζήτησαν να κλείσουν τα τηλέφωνα καθώς εκείνα καλούσαν τους γονείς τους σε βοήθεια. Αμέσως μετά ζήτησαν τα κινητά των παιδιών και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκαστούν να φύγουν τρέχοντας από το γήπεδο!

«Δεν είναι δυνατό να βλέπουμε τα σημάδια ενός μεγαλύτερου κακού που έρχεται και απλά να το καταγράφουμε και να το σχολιάζουμε στις καφετέριες – σημειώνει ο συμπολίτης μας. Για την ιστορία το ίδιο απόγευμα μέλη του συμβουλίου του ΡΟΑ κάλεσαν την αστυνομία καθώς ομάδα Ρομά έκοβε τα δένδρα γύρω από τα γήπεδα. Έλεος.»

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024