Λευκή απεργία έκαναν χθες οι συμβασιούχοι της ΔΕΥΑΡ

Λευκή απεργία έκαναν χθες οι συμβασιούχοι της ΔΕΥΑΡ

Λευκή απεργία έκαναν χθες οι συμβασιούχοι της ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 550 ΦΟΡΕΣ

Τους έχουν απλήρωτους εδώ και ένα τρίμηνο

Την οργή και την αγανάκτησή τους προς κάθε αρμόδιο που ευθύνεται για την πολύμηνη καθυστέρηση στην εξόφληση των δεδουλευμένων τους, εξέφρασαν χθες μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες!

Πρόκειται για μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας, οικογενειάρχες, πολύτεκνους που είχαν προσληφθεί πριν από τρεις περίπου μήνες και οι οποίοι ενώ εργάζονται σκληρά σε καθημερινή βάση, δεν έχουν εισπράξει μέχρι σήμερα, ούτε ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα τους.

Στο σύνολό τους οι 13 εργαζόμενοι 8μηνίτες, εξέφρασαν χθες για ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτησή η τους και σημείωσαν ότι παρά τις διαμαρτυρίες που έχουν εκφράσει εδώ και μέρες για την καθυστέρηση αυτή, το μόνο που έχουν εισπράξει είναι.. υποσχέσεις.

Το πρόβλημα, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται οι διοικούντες, αφορά γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες δεν έγιναν μέχρι σήμερα αλλά και κανείς δεν είναι σε θέση να τους διαβεβαιώσει με ακρίβεια πότε θα ολοκληρωθούν.

Για τον λόγο αυτό, οι 13 συμβασιούχοι, προκειμένου να εισακουστούν, πήγαν χθες στην εργασία τους αλλά πραγματοποίησαν ένα είδος «λευκής απεργίας» μήπως και με τον τρόπο αυτό συγκινηθούν αυτοί που πρέπει και πράξουν το αυτονόητο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών