Ολοκαίνουργια δανειστική βιβλιοθήκη στην Παλιά Πόλη

Ολοκαίνουργια δανειστική βιβλιοθήκη στην Παλιά Πόλη

Ολοκαίνουργια δανειστική βιβλιοθήκη στην Παλιά Πόλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1153 ΦΟΡΕΣ

Book n' rool

Η ομάδα φίλων βιβλίου “ΒΟΟΚ ΙΝ” εγκαινιάζει μια ολοκαίνουρια δανειστική βιβλιοθήκη στο εστιατόριο - μπαρ Rock N' Roll Music Diner (Πλατεία Αρίωνος - Παλιά Πόλη) και σας καλεί να τη γεμίσουμε όλοι μαζί με βιβλία, να δανειστούμε καινούρια και να μιλήσουμε για όσα έχουμε διαβάσει, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και ώρα 8. Εάν έχετε κάποιο βιβλίο που θα θέλατε να δανείσετε ή να δωρίσετε φέρτε το μαζί σας για να συμμετάσχετε ενεργά στη νέα δανειστική βιβλιοθήκη!

Η δράση αυτή της ομάδας είναι η δεύτερη στη δημιουργία βιβλιοθηκών σε δημόσιο χώρο, μιας και πέρυσι το Σεπτέμβριο δημιούργησε την πρώτη ελεύθερη ανταλλακτική βιβλιοθήκη «Pop Up Library» σε μόνιμη βάση στο καφέ-μπαρ Mod (Κρήτης 14 & Ακτή Μιαούλη).



BOOK N’ ROLL
Στη βιβλιοθήκη του Mod μπορείτε να πάρετε ένα βιβλίο και αν έχετε μαζί σας κάποιο άλλο, να το αντικαταστήσετε, ή ακόμα αν θέλετε να δώσετε βιβλία που δεν διαβάζετε πια, μπορείτε να τα προσκομίσετε στη βιβλιοθήκη.

Η ομάδα ΒΟΟΚ ΙΝ η οποία έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας, είναι μία μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό τη δημιουργία δραστηριοτήτων που προωθούν την ανάγνωση κάθε είδους βιβλίου. Στις δράσεις της περιλαμβάνονται η ανταλλαγή βιβλίων, η παρουσίασή τους με ή χωρίς τους συγγραφείς τους, οι δωρεές βιβλίων σε διάφορους φορείς, η συζήτηση βιβλίων σε ομάδες, κ.α.


BOOK N’ ROLL

Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις της ομάδας και να γίνουν μέλη μπορούν να στέλνουν τα μηνύματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση bookinrhodes@yahoo.gr ή στο facebook ή να επισκεφθούν το blog της ομάδας.

www.facebook.com/bookinrhodes
http://bookinmag.wordpress.com.

Xορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Περιοδικό «Λωτός», verena.gr, rodosevents.gr.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας