Μιχάλης Κουταλιανός: «Δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

Μιχάλης Κουταλιανός: «Δεν φανήκαμε  ανταγωνιστικοί»

Μιχάλης Κουταλιανός: «Δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 506 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Κολοσσού, έκανε λόγο για πολύ κακή ήττα από τον Απόλλωνα κι ανέλαβε την ευθύνη

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels Μιχάλης Κουταλιανός δήλωσε τα παρακάτω: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Ήταν καλύτερος από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δώσαμε το δικαίωμα για σαράντα λεπτά να το πιστέψουν αυτό και δεν φανήκαμε καθόλου ανταγωνιστικοί σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ενώ όλα αυτά που δουλέψαμε και έγιναν στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να τα δώσουμε στους παίκτες να τα καταλάβουν για να μην την πατήσουμε, εν τέλει και τα είδαμε να συμβαίνουν στο γήπεδο και την πατήσαμε. Είναι η πρώτη φορά που εκφράζω κάποια παράπονα για τους παίκτες μου. Σαφώς την ευθύνη για την ήττα την έχω εγώ. Εξυπακούεται.

Είναι παράπονα που τους είπα και στα αποδυτήρια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Κάναμε μια πολύ κακή ήττα, λόγω εμφάνισης όχι λόγω αποτελέσματος. Δεν εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα.

Αυτή την στιγμή μπορούμε να εξάρουμε την καλή αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα, την κακή επιθετική δική μας και την αστοχία μας. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε να έχουμε αυτή την εικόνα».

Ο Τζαμέλ Χάγκινς, που άγγιξε το double double με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη της αντίπαλης ομάδας. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς κάναμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση του Απόλλωνα, αν και το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Εκεί χάσαμε την συγκέντρωσή μας».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας ανέφερε για το ματς: «Ξεκινώντας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη γιατί τα προβλήματα που είχαμε αυτή την εβδομάδα ήταν τεράστια. Μιλάω και για τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά. Αγωνιστικά με τους παίκτες που ήταν στον πάγκο και ήταν περισσότεροι από αυτούς που έκαναν προπόνηση.

Εξωαγωνιστικά γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη να ακούει από τον αντιπρόεδρο της ομάδας ότι δεν έπρεπε να γίνει μεταγραφή.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και ιδιαίτερα στους έμπειρους παίκτες για το κλίμα που κράτησαν και δεν φάνηκε καθόλου στο γήπεδο κι αυτό μεταφράστηκε με το πάθος που έβγαλαν στην άμυνα, που είναι καθαρά θέμα θέλησης και διάθεσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι ταλαντούχα και με μεγάλη ικανότητα στην περιφερειακή γραμμή. Δώσαμε το βάρος εκεί, θεωρώ με επιτυχία και σίγουρα αυτή την φορά το ροτέισον ήταν μεγαλύτερο και μας βοήθησαν παιδιά όπως ο Γεωργαλλής, ο Μολφέτας, ο Νιφόρας που μπήκαν και έδωσαν έξτρα ενέργεια στο χρόνο που έπαιξαν. Χωρίς να υπολείπονται τα άλλα παιδιά.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόουτς και την ομάδα του Κολοσσού για την πορεία που κάνει».
Τέλος, ο Τάσος Αντωνάκης υπογράμμισε: «Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Όσοι κάναμε προπόνηση, προσπαθήσαμε να αφοσιωθούμε στην άμυνά μας και πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Τζέιμς και τον Τσάμη. Αυτό το κάναμε σε πολύ καλό βαθμό. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Την κρατήσαμε κι έτσι ήρθε η νίκη».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων