«Απολύθηκε» ο Κουταλιανός από τον Κολοσσό, έρχεται ο Λυκογιάννης!

«Απολύθηκε» ο Κουταλιανός από τον Κολοσσό, έρχεται ο Λυκογιάννης!

«Απολύθηκε» ο Κουταλιανός από τον Κολοσσό, έρχεται ο Λυκογιάννης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1109 ΦΟΡΕΣ

Μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές στην Basket Leauge o Κολοσσός H Hotels αποφάσισε να αποχωρήσει σε αντικατάσταση του προπονητή του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε στον Μιχάλη Κουταλιανό ότι λύεται η συνεργασία του με τους «θαλασσί», πιθανόν λόγω της βαριάς ήττας της Ροδίτικης ομάδας από τον Απόλλωνα Πατρών.
 
Μάλιστα ο αντικαταστάτης του βρέθηκε άμεσα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας.

Εξάλλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΚΑΕ Κολοσσός αναφέρει:

«Μιχάλη, “εις το επανιδείν”! Με αυτά τα λόγια, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κουταλιανό και διαβεβαιώνει τη στήριξή της και την ανοιχτή επικοινωνία που θα συνεχίσει να διατηρεί με τον έμπειρο τεχνικό.

Σύσσωμη η «θαλασσί» οικογένεια ευχαριστεί τον Μιχάλη Κουταλιανό για την εξαιρετική συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2003 και για την προσφορά του στην ομάδα σε κρίσιμους καιρούς, όποτε οι ανάγκες το ζήτησαν. Ένας νέος άνθρωπος, έμπειρος, ταγμένος στην οικογένεια του Κολοσσού, στα δύσκολα και τα εύκολα παρών, ο Μιχάλης, έχει μπροστά του λαμπρή καριέρα και τη συμπαράσταση όλων μας. Το ΔΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ είναι ανοιχτή, «εις το επανιδείν, λοιπόν!».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων