Για πάντα «στρατιώτης» των Αγίων Θεοδώρων

Για πάντα «στρατιώτης» των Αγίων Θεοδώρων

Για πάντα «στρατιώτης» των Αγίων Θεοδώρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 451 ΦΟΡΕΣ

Στις ακαδημίες του συλλόγου θέλει να ρίξει όλο το βάρος ο Σταμάτης Χατζόπουλος ο οποίος δεν θα κάθεται πια δίπλα στο Βενέτη Θωμίδη

Με τους ίδιους χαμηλούς τόνους που δούλευε εδώ και σχεδόν τρεις μήνες στο πλευρό του Βενέτη Θωμίδη, ως assistant coach στην ανδρική ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, ακριβώς έτσι αποχώρησε από το πόστο του ο προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου, Σταμάτης Χατζόπουλος.

Ήταν μία απόφαση που δεν πήρε ελαφρά τη καρδία αλλά ήταν απαραίτητη καθώς οι επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις αυξημένες ευθύνες στο τεχνικό τιμ των «Αγίων» αλλά και της ενασχόλησής του με τα τμήματα υποδομών τον οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσε να δώσει σε όλα αυτά το 100% της προσοχής του ή των ικανοτήτων του. Αναπόφευκτα κάτι θα έμενε πίσω και αυτό δεν έβρισκε σύμφωνο καταρχάς με τον εαυτό του.

«Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, έμαθα πολλά αλλά υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση» σχολιάζει ο 46χρονος προπονητής και δεν παραλείπει να τονίσει ότι «αυτό δε σημαίνει πως δεν θα είμαι πια δίπλα στην ομάδα. Εννοείται πως σε οτιδήποτε με χρειαστεί, θα είμαι κοντά της. Εγώ είμαι «στρατιώτης» των Αγίων Θεοδώρων και πάντα θα βοηθάω όσο μπορώ».

Ο Σταμάτης Χατζόπουλος έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη των ακαδημιών του συλλόγου. Περίπου εξήντα παιδιά, από πέντε έως δεκαπέντε ετών, έχει υπό την εποπτεία του και δηλώνει ενθουσιασμένος με την όρεξή τους να μάθουν μπάσκετ. Παρότι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με τις συνθήκες προπόνησης, προσπαθεί με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και τους γονείς.

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι οι εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται οι προπονήσεις των υποδομών. Έως ότου φτιαχτεί το κλειστό γήπεδο στον Αρχάγγελο (είναι ακόμη σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μηχανικής μελέτης), τα παιδιά γυμνάζονται στο γυμναστήριο του γυμνασίου / λυκείου ή στο ανοιχτό του δημοτικού σχολείου.

Είναι σαφές ότι για το ανοιχτό, οι προπονήσεις εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες ενώ για το κλειστό υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, είτε αφορούν τον αθλητικό εξοπλισμό (πρόσφατα έσπασαν οι μπασκέτες και δεν αντικαταστάθηκαν) είτε την ηλεκτροδότηση είτε ακόμη και το παρκέ το οποίο έχει αποκτηθεί από πέρσι αλλά δεν έχει τοποθετηθεί προς το παρόν.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”