Κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του νησιού

Κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του νησιού

Κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του νησιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 812 ΦΟΡΕΣ

Σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του νησιού της Ρόδου σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ορμητικών νερών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Τα περισσότερα από αυτά όμως αντιμετωπίστηκαν και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία ενώ σε ορισμένες περιοχές και όπου κρίθηκε αναγκαίο τοποθετήθηκαν προστατευτικά και ειδική σήμανση για τους οδηγούς.

Όπως δήλωσε στη «Ρ» ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής πολιτικής και πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο στην πολιτική προστασία Χρήστο Ευθυμίου, πραγματοποίησαν επισκέψεις στο οδικό δίκτυο του νησιού και βρέθηκαν στα σημεία που εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Το σημείο που παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η περιοχή από Καλυθιές προς Ψίνθο αλλά και στην περιοχή Αφάντου δηλαδή στο τρίγωνο που περικλείει τις συγκεκριμένες περιοχές.

Μάλιστα στο οδικό δίκτυο από Καλυθιές προς Ψίνθο έπεσαν από βουνό πέτρες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο μίας οδηγού να γλιστρήσει χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί ατύχημα.

Στο σημείο εκείνο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που καθάρισαν το δρόμο και απομάκρυναν τις πέτρες.

Τα προβλήματα σε άλλα σημεία των δρόμων ήταν μικρότερα και τα περισσότερα αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. Πάντως λόγω της ιδιομορφίας των δρόμων οι οδηγοί θα πρέπει να είναι συνεχώς προσεκτικοί.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών