Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έδειξε το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έδειξε το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έδειξε το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 609 ΦΟΡΕΣ

Δήλωση του Βασίλη Υψηλάντη για το επεισόδιο στη Βουλή

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου έδειξε το πρόσωπο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αυτό είναι το πρόσωπο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!», ήταν το σχόλιο του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη όταν ρωτήθηκε σχετικά με το «επεισόδιο» που σημειώθηκε, πριν λίγες ημέρες, στη Βουλή μεταξύ του ιδίου και της βουλευτού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο περιθώριο του χθεσινού εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, ο βουλευτής ρωτήθηκε για το «επεισόδιο» το οποίο έλαβε χώρα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής κατά την συζήτηση νομοσχεδίου στο οποίο είναι εισηγητής ο κ. Υψηλάντης και ειπώθηκαν «βαριές» εκφράσεις οι οποίες, μάλιστα, έκαναν το γύρο της χώρας!

Δήλωσε, λοιπόν, χθες, γι’ αυτό ο Δωδεκανήσιος βουλευτής:
«Εσείς, τουλάχιστον, στα Δωδεκάνησα, γνωρίζετε το ήπιο του χαρακτήρα μου. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι, προχθές, στην Επιτροπή που είχα την τιμή να εισηγούμαι ένα πάρα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο για τον ελληνικό λαό, δηλαδή το νομοσχέδιο με το οποίο θα δεσμεύονται και θα διαχειρίζονται τα κλοπιμαία, όσοι κλέψανε το ελληνικό δημόσιο, αμέσως. Ένα νομοσχέδιο το οποίο, αν θέλετε, ικανοποιεί το δημόσιο αίσθημα, πέρα από τις διώξεις εκείνων οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στον όρκο τους για την πατρίδα.

Σ’ αυτό λοιπόν το νομοσχέδιο και μετά από μία δεκάωρη, κοπιαστική, εργασία, η κα Κωνσταντοπούλου έδειξε το πρόσωπο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αυτό είναι το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζεται στην κυρία Κωνσταντοπούλου, με τον τρόπο που διαχειρίζεται και που συμπεριφέρεται. Τίποτα άλλο»!

Με αφορμή και τη χθεσινή ημέρα γιορτής των Εισοδίων αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Υψηλάντης δήλωσε, ακόμη, με…νόημα:
«Η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και επειδή σήμερα (σ.σ. χθες) είναι των Εισοδίων, θεωρώ ότι εισερχόμαστε σε μία κατάσταση κρίσιμη προκειμένου να μην κάνουμε το λάθος. Το λάθος που θα μας οδηγήσει πίσω. Έχουμε δώσει πάρα πολλά όλο αυτό το διάστημα και οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες.
Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και του τόπου μας, της Ρόδου, των Δωδεκανήσων, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών