Με Μαυρομούστακο και Ξύπα, ξεκίνησε η αντεπίθεση του Διαγόρα Βατίου

Με Μαυρομούστακο και Ξύπα, ξεκίνησε η αντεπίθεση του Διαγόρα Βατίου

Με Μαυρομούστακο και Ξύπα, ξεκίνησε η αντεπίθεση του Διαγόρα Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 445 ΦΟΡΕΣ

Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν με 5-1 εκτός έδρας του Εθνικού Αρχίπολης

Οι Μαυρομούστακος και Ξύπας έκαναν ό, τι ήθελαν σήμερα στην Αρχίπολη, οδηγώντας το Διαγόρα Βατίου στο επιβλητικό 1-5 επί του Εθνικού!

Κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Ξύπας επιχείρησε έξοχη ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, ελευθερώθηκε, σούταρε δυνατά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία μετά την κόντρα της σε πόδι αμυντικού και το 0-1 ήταν γεγονός.

Οι Αρχιπολενοί προσπάθησαν μεν να ξεπεράσουν το μούδιασμα, βγήκαν μπροστά και απείλησαν, όμως η αδυναμία τους στην τελική προσπάθεια σε συνδυασμό με τα κενά που άφησαν στα μετόπισθεν πληρώθηκαν ακριβά.

Στο 25’, ο Μαυρομούστακος υποδέχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ελαφρώς προς τα αριστερά την ωραία μπαλιά από τον Ξύπα, κάνοντας με σουτ το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι δύο ποδοσφαιριστές άλλαξαν ρόλους, με το Μαυρομούστακο να γίνεται δημιουργός και ο Ξύπας εκτελεστής (0-3).

Το όποιο ενδιαφέρον είχε μείνει για την εξέλιξη του ματς χάθηκε οριστικά στο 40’, όταν ο Μαυρομούστακος έκανε με πλασέ από θέση τετ α τετ το 0-4.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικό. Ο Εθνικός πάλευε για το γκολ της τιμής κόντρα σ’ ένα Διαγόρα Βατίου που δεν είχε τη διάθεση να συνεχίσει να έχει το πόδι του πατημένο στο «γκάζι» και τα κατάφερε στο 83’, όταν μετά το φάουλ του Μασάδο και απόκρουση του Αναστασά, ο Βαρέλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 70’ οι Βατενοί κατάφεραν να πετύχουν και πέμπτο γκολ, όταν ο Παπαδόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε με πλασέ από θέση τετ α τετ.

Οι συνθέσεις:
Εθνικός: Καρπαθάκης (40′ Φιλιππάκος), Χατζησεβαστός, Πάλλας, Γιώργου, Διακίδης, Λυριστής, Μασάδο, Κουκουτσέλας, Κρεκούκιας, Βαρέλης, Μπανγκουράς.
Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Ζερβός (58′ Ζωάννου Μ. ), Μικκιού, Ζουρούδης (65′ Παπαδόπουλος), Πιτσουρδάκης (77′ Καψαλάκης), Ντόστι, Μοσχής, Μαυρομούστακος, Παπουρδάνος, Ξύπας.

Διαβάστε ακόμη

Νέες διακρίσεις της ομάδας Aerower Rhodes στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό εναέριων ακροβατικών

Αποτελέσματα και εικόνες από το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών στον στίβο

Στο Promitheas Park Tournament «Ανδρέας Μελιγδής» οι Παμπαίδες του Κολοσσού

Μπαράζ ανόδου: Δεν έπαιξε κανείς για την 2η αγωνιστική

Απόλλων Καλυθιών: «Μετάβαση σε μια νέα εποχή»

Γιώργος Ξύπας: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στο μίτινγκ του Ντουμπάι η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ευκλής Σορωνής: Ανανέωσε ο έμπειρος Δημήτρης Τομάζος