Mπήκε με θράσος η ΑΕ Λέρου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Mπήκε με θράσος η ΑΕ Λέρου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Mπήκε με θράσος η ΑΕ Λέρου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο χθες στα Μαριτσά, η ΑΕ Λέρου κέρδισε (0-2) τον Ηρακλή, στο πρώτο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία BLUE STAR FERRIES

Μαριτσά
Μια νίκη πέρα από κάθε…προγραμματισμό της ήρθε χθες για την ΑΕ Λέρου στα Μαριτσά, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, με το οποίο κι άνοιξε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό, τι καλύτερο από τη συνάντηση και τα κατάφεραν μόλις στο 8’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Κουρεβέλη που σούταρε κι έβαλε μπροστά την ομάδα του. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι «πορτοκαλί» έβαλαν τις βάσεις για τη σημαντική νίκη τους με σουτ του Γιαννουκά στο 30’, για το 0-2. Αν και στο δεύτερο 45λεπτο οι Μαριτσενοί πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησαν να σκοράρουν εκμεταλλευόμενοι κυρίως τις στημένες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν το σκοπό τους.

Διαιτητής στον αγώνα ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Σπάρταλη και Καραγιάννη.

Ηρακλής: Νικολέτος, Καρίκης Γ.Στ. (57’ Σάββενας), Λορέντζος, Φελεσάκης, Παπακωνσταντής Κ. (46’ Παπακωνσταντής Σ.), Παπαδημήτρης, Κούρος, Χειμωνέτος (68’ Πίσκαπας), Κώτσος, Χατζηκωνσταντής, Καρίκης ΓΔ.

ΑΕ Λέρου: Γκούτογλου, Φουντουλάκης, Κάρνας, Καρπάθιος, Μεραμπελιώτης (82’ Καστής), Κάτσος, Ηλίας (49’ Γκούβας), Κουρεβέλης, Γιαννουκάς, Φουντής (90’ Μπεληγιώργης), Καράγκιολης.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα