Ισχυροποιήθηκε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Σταματιάδη στη Ρόδο

Ισχυροποιήθηκε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Σταματιάδη στη Ρόδο

Ισχυροποιήθηκε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Σταματιάδη στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4027 ΦΟΡΕΣ

Συνολικά έχει τέσσερα ξενοδοχεία και 1.110 δωμάτια

Ολοκληρώθηκε και προχωρά με ραγδαίους πλέον ρυθμούς η αγοραπωλησία και η ανακατασκευή αντίστοιχα δύο μεγάλων και ιστορικών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στο νησί της Ρόδου, (Belvedere & Rhodes Beach) τα οποία περιήλθαν στα χέρια ενός ροδίτη επιχειρηματία.

Η πληροφορία που η «Ροδιακή» είχε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες, έφθασε τελικά σε πλήρη συμφωνία και τα ξενοδοχεία αυτά πωλήθηκαν από την οικογένεια Μανούσου στην οποία ανήκαν στον Ροδίτη ξενοδόχο κ. Φίλιππο Σταματιάδη, ιδιοκτήτη του υπέροχου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Kalithea Mare.

Το τίμημα της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, έχει ιδιαίτερη σημασία όμως για όλους τους Ροδίτες, ότι τα δύο αυτά ξενοδοχεία που πωλήθηκαν από την ροδίτικη οικογένεια, κατέληξαν στα χέρια ενός ροδίτη επιχειρηματία και όχι σε ξένους ομίλους. Ήδη και στα δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα αυτό που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει είναι οι εκτεταμένες εργασίες που γίνονται.

Πως θα λειτουργήσει
ο νέος ξενοδοχειακός όμιλος

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η ΡΟΔΙΑΚΗ, ο νέος ξενοδοχειακός όμιλος που διαμορφώνεται στο νησί της Ρόδου υπό την διοίκηση της οικογένειας Σταματιάδη, θα έχει στην διάθεσή της 4 ξενοδοχεία και 1.100 κλίνες.

Ειδικότερα, ήδη θα λειτουργήσουν από τη νέα σεζόν ενοποιημένα πλέον τα δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα (Belvedere & Rhodes Beach) και μάλιστα με τη μέθοδο του All inclusive, με σύνολο 380 νέες κλίνες που διαμορφώνονται αυτές τις μέρες.

Μαζί με το Kallithea Mare και το Kallithea Horizon, τα τέσσερα αυτά ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο βόρειο τμήμα του νησιού μας, φιλοδοξούν με το νέο αυτό ξενοδοχειακό deal που έγινε, να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους και να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες διαμονής στις χιλιάδες των πελατών τους.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς