Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι το F4 Special Olympics στο Βενετόκλειο

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι το F4 Special Olympics στο Βενετόκλειο

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι το F4 Special Olympics στο Βενετόκλειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Με τους τελικούς ανδρών και γυναικών και την υπογραφή της Διακήρυξης Συνεργασίας ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι στο Βενετόκλειο το F4 καλαθοσφαίρισης Special Olympics που φιλοξενήθηκαν στη Ρόδο από την περασμένη Δευτέρα.

Στο F4 συμμετείχαν ομάδες ανδρών και γυναικών που αναδείχθηκαν από τα αποτελέσματα που πέτυχαν σε αγώνες τεσσάρων ομίλων στις 27-29 Νοεμβρίου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία της Κύπρου ενώ η ομάδα ανδρών της Ρόδου αγωνίστηκε λόγω της μεγάλης διάκρισής της στην Αμβέρσα.

Το σημερινό πρόγραμμα:
(10.00’-11.00’) Τελικός Αγώνας Γυναικών
(11.00’-12.00’) Τελικός Αγώνας Ανδρών
(12.05’) Υπογραφή Διακήρυξης Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Δήμου Ρόδου και Special Olympics Ελλάς, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία

(12.15’) Επίδοση των Βραβείων NIKE των Special Olympics Ελλάς από την Πρόεδρο στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, το Δήμαρχο Ρόδου και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου
(12.20’) Απονομή μεταλλίων στους συμμετέχοντες στο Final Four.

Επιστολή Υψηλάντη σε Δεσποτοπούλου
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, σε επιστολή του προς την Πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς, Γιάννα Δεσποτοπούλου, αναφέρει τα εξής: «Αγαπητή κυρία Πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόσκληση να παραστώ στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία του FINAL FOUR Καλαθοσφαίρισης Special Olympics - ΡΟΔΟΣ 2014. Κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις και συγκεκριμένα ως εισηγητής Νομοσχεδίου της Επιτροπής Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, δεν μου επιτρέπουν να είμαι κοντά σας.

Επιθυμώ να σας συγχαρώ για το έργο σας, το οποίο παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια και να σας στείλω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για όσα κάνετε για τη χώρα μας μέσα από τη σπουδαία διοργάνωση των Special Olympics καθώς και για την επιλογή σας να διεξαχθούν οι σημερινοί αγώνες στη Ρόδο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες και σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας στο κίνημα των Special Olympics που εκπροσωπείτε».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων