Την Παρασκευή στη Ρόδο ο Μ. Βορίδης για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Την Παρασκευή στη Ρόδο ο Μ. Βορίδης για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Την Παρασκευή στη Ρόδο ο Μ. Βορίδης για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 816 ΦΟΡΕΣ

Ανοικτή πρόσκληση από την πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Νατάσα Βενετοκλή

Η οργάνωση της επετειακής εκδήλωσης για τα σαράντα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, την ερχόμενη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, αποτέλεσε το μοναδικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, που έγινε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κα Νατάσα Βενετοκλή, το περασμένο Σάββατο συνεδρίασε η νομαρχιακή, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εκδήλωση που διοργανώνει για τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, «σαράντα χρόνια για την Ελλάδα», όπως είναι το σύνθημα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Όπως δήλωσε η κα Βενετοκλή:
«Είναι μία επετειακή εκδήλωση, είναι μία εκδήλωση ανοιχτή σε όλους τους φίλους της παράταξης, παλιούς και νέους, όλους τους Έλληνες νεοδημοκράτες που, πραγματικά, πιστεύουν στη δεοντολογία του κόμματος. Και μου δίνεται η ευκαιρία να απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παραστούν στην εκδήλωση αυτή».

Κεντρικός ομιλητής, όπως έχει γίνει γνωστό, βέβαια, θα είναι ο Υπουργός Υγείας, κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος , όμως, όπως επεσήμανε η ίδια, έρχεται καθαρά ως εκπρόσωπος του κόμματος, για να μιλήσει για τα σαράντα χρόνια, δεν έρχεται, δηλαδή, με την ιδιότητά του κυβερνητικού στελέχους αλλά ως μέλος της παράταξης και του κόμματος.

Όσο για το αν θα έχει συναντήσεις με φορείς στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, όπως είπε η Πρόεδρος, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμά του γιατί βρίσκεται στην Κίνα και σήμερα που επιστρέφει αναμένεται να έχουμε νεότερα. Πάντως, δεν θα μείνει πολύ.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι, στην εκδήλωση, δεν θα τιμηθούν στελέχη του κόμματος παρόλο που το θέμα αυτό έχει συζητηθεί στη νομαρχιακή, μια και αποφασίστηκε να γίνει σε μία άλλη εκδήλωση που θα έχει πιο τοπικό και ζεστό χαρακτήρα.

Όσο για την Παρασκευή, πέρα από τον κ. Βορίδη που θα είναι κεντρικός ομιλητής, θα υπάρξουν χαιρετισμοί από τους βουλευτές και τους παρευρισκόμενους.

Ακόμη, θα προβληθούν δύο βίντεο: Το πρώτο είναι εκείνο που έχει παιχθεί στις αντίστοιχες επετειακές εκδηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα και τη Χαλκιδική, και πρόκειται για μία σύντομη ιστορική αναδρομή της Ν.Δ. Επίσης, θα προβληθεί ακόμα ένα βίντεο που το έχουν φτιάξει τοπικά με φωτογραφίες παλιών στελεχών του κόμματος στα Δωδεκάνησα, όσες κατάφεραν να συγκεντρώσουν.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η πρόσκληση θα σταλεί προς όλους τους εκπροσώπους των Αρχών και των φορέων της περιοχής μας και όπως σημείωσε η κα Βενετοκλή: «Είναι μία ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους Έλληνες, είναι μία επετειακή εκδήλωση που η Ν.Δ. γιορτάζει τα σαράντα χρόνια της. Δεν είναι μία κλειστή κομματική εκδήλωση».

Κοινωνική δράση
Ερωτηθείσα σχετικά, η κα Βενετοκλή ανέφερε, ακόμη, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο ένα πρόγραμμα που λέγεται «στηρίζω» και πρόκειται για ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα που κάνει, κάθε μήνα και κάθε διαφορετικό, σε διάφορα μέρη της χώρας, με εκδηλώσεις για την τρίτη ηλικία, για τα παιδιά κτλ.

«Σίγουρα αυτές τις ημέρες οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες αλλά δεν είναι μόνο οι μέρες αυτές αλλά είναι μία γενικότερη πρακτική. Υπάρχουν δράσεις που έχουμε προγραμματίσει και θα γίνουν για τις επόμενες ημέρες», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο