Δεν έχει να χάσει τίποτα ο Κολοσσός Κάστρου

Δεν έχει να χάσει τίποτα ο Κολοσσός Κάστρου

Δεν έχει να χάσει τίποτα ο Κολοσσός Κάστρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο Κολοσσός Κάστρου από το παιχνίδι του με το Φοίβο. Απών θα είναι μόνο ο Γιώργος Καστρουνής

Μπορεί ο Φοίβος να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι του γηπέδου Κοσκινού, όμως στον Κολοσσό Κάστρου δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να διεκδικήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας που θα τους φέρει το ίδιο το ματς, με την αυτονόητη λογική πως κανένα δεν είναι χαμένο πριν ξεκινήσει.

Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη δεν έχει την πίεση του αποτελέσματος, αφού το πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό κόντρα στην ΑΕ Λέρου που ακολουθεί, και αντιμετωπίζει τον σημερινό αγώνα ως μία καλή ευκαιρία να επιβεβαιώσει τη βελτίωσή της, όπως και να ανεβάσει τους ρυθμούς της.

Στη διάθεσή του Κώστα Καμπούρη θα βρίσκεται σήμερα και ο Τηλέμαχος Πάττας, ο οποίος έχει το χέρι του τοποθετημένο σε νάρθηκα (ο ίδιος ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα τον προφυλάξει), συνεπώς η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Γιώργου Καστρουνή. Στον Κολοσσό Κάστρου ελπίζουν πως είναι το τελευταίο ματς που απουσιάζει ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να μπει από μεθαύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.