Ικανοποίηση και στο βάθος Δημητράς

Ικανοποίηση και στο βάθος Δημητράς

Ικανοποίηση και στο βάθος Δημητράς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 458 ΦΟΡΕΣ

Χαρακτήρα έδειξε στο Βαθύ ο Απόλλων Καλυθιών και παρότι δεν ήρθε το «τρίποντο», ακόμα και ο ένας κερδισμένος βαθμός θεωρείται σημαντικός. Το δικό του «Σαραβάκο» θέλει να «επαναπατρίσει» ο σύλλογος

Διπλή ανάγνωση έχει για τους ανθρώπους του Απόλλωνα Καλυθιών το προχθεσινό 2-2 στην έδρα του ΑΟ Βαθύ.

Από τη μία πλευρά χάθηκε μία καλή ευκαιρία η ομάδα να πάρει ένα «χρυσό τρίποντο», όμως από την άλλη, ακόμα και ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχθεί στην τελική οικονομία του πρωταθλήματος σωτήριος, την ίδια στιγμή που δεν πέρασε απαρατήρητος ο χαρακτήρας που έδειξε το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη.

Ο τεχνικός των Καλυθενών έχει να το λέει για την προσπάθεια των παικτών του, που παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, είχαν τα αποθέματα πίστης και δυνάμεων να απαντήσουν.
Τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα δείχνει πως μπορεί, δίνοντας το κίνητρο στην ίδια τη διοίκηση να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να την ενισχύσει και να τη βοηθήσει να βελτιώσει τις πιθανότητές της να κερδίσει την παραμονή της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας από τους πρώτους στόχους είναι ο Δημήτρης Δημητράς.

Ο «Σαραβάκος», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι παιδί του Απόλλωνα, και όπως λέγεται στις Καλυθιές, οι πρώτες συζητήσεις για να μετατραπεί σε παρένθεση το διάστημα της απουσίας του λόγω της μεταγραφής του στον Άγιο Λουκά το περασμένο καλοκαίρι, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Σαλπιγκτίδης και οι άνθρωποι της διοίκησης συνεχίζουν να διερευνούν τη μεταγραφική αγορά, αν και με σαφώς μεγαλύτερη ένταση θα ασχοληθούν μετά το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Διαγόρα.

Στο παραπάνω ματς δεν πρόκειται να παίξει ο τιμωρημένος Δανάς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Παπανθίμου και Χρυσανθή.

Ευχαριστούν για τη φιλοξενία
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους του Βαθέως για τη φιλοξενία στο παιχνίδι της Κυριακής, εξέδωσε ο Απόλλων Κ.:

«Η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Α.Ο ΒαθύΚαλύμνου, για την άψογη φιλοξενία τους, κατά το μεταξύ μας αγώνα.
Να είναι σίγουροι όλοι στον ΑΟ Βαθύ, ότι θα τύχουν της ανάλογης φιλοξενίας στον δεύτερο γύρο, οπότε και θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι.»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”