Στα “πιτς” και ο Ζουρούδης

Στα “πιτς” και ο Ζουρούδης

Στα “πιτς” και ο Ζουρούδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Κάκωση στο γόνατο υπέστη ο έμπειρος παίκτης του Διαγόρα Βατίου και δεν θα παίξει ούτε στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τους Ιππότες, ούτε και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ιάλυσο

Το έχει φαίνεται η μοίρα του Γιάννη Καμπούρη να μην έχει φέτος τη δυνατότητα να δει πλήρη την ομάδα του, πλην σπανίων εξαιρέσεων.

Στα ονόματα των απόντων Μανώλη Καψαλάκη (ταλαιπωρείται από τράβηγμα) και Βασίλη Ζερβού (απουσιάζει στο εξωτερικό), προστέθηκε αυτό του Δημήτρη Ζουρούδη, ο οποίος υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας κάκωση στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί ούτε στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τους Ιππότες, πιθανώς δε ούτε και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιάλυσο στο Βάτι, καθώς ο προπονητής του δεν θέλει να διακινδυνέψει σοβαρότερο τραυματισμό. Χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Β. προπονήθηκαν χαλαρά και όπως έλεγε ο Γιάννης Καμπούρης με αφορμή το σημερινό ματς με τους Ιππότες, το κύπελλο ναι μεν δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα του, όμως το κίνητρο για τη νίκη-πρόκριση υπάρχει και είναι ισχυρό.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.