Αναδιάρθρωση αμπελώνων

Αναδιάρθρωση αμπελώνων

Αναδιάρθρωση αμπελώνων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 348 ΦΟΡΕΣ

Από τις αρχές Απριλίου, μέχρι τις 15 Μαΐου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να καταθέτουν στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης τα δικαιολογητικά.

Από τις αρχές Απριλίου, μέχρι τις 15 Μαΐου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να καταθέτουν στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αναδιάρθρωση και μετατροπή των Αμπελώνων για την τρέχουσα περίοδο. Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Α΅πελουργίας του Τ΅ή΅ατος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Δωδεκανήσου το «Πρόγρα΅΅α Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Α΅πελώνων περιόδου 2010–2011» εφαρ΅όζεται σύ΅φωνα με τις σχετικές διατάξεις που έχουν καθοριστεί. Το πρόγρα΅΅α καλύπτει: Την εκρίζωση και επαναφύτευση α΅πελώνων οινοποιήσι΅ων ποικιλιών νό΅ι΅α ταξινο΅η΅ένων, στο ίδιο ή σε άλλο αγροτε΅άχιο ΅ε την ίδια ή άλλη ποικιλία Την βελτίωση τεχνικών διαχείρισης (Υποστύλωση, ανεμοφράχτες, αναβαθμίδες). Την φύτευση βάσει δικαιω΅άτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθε΅ατικό. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δήλωση αμπελοκαλλιέργειας (Αμπελουργικό Μητρώο). Δήλωση συγκομιδής, για τις δύο τουλάχιστον αμπελουργικές περιόδους που προηγούνται της περιόδου ένταξης στο πρόγραμμα. Δήλωση εκμετάλλευσης στα πλαίσια της ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ). Δικαίωμα φύτευσης / αναφύτευσης. (για όσους αιτούνται φύτευση δικαιωμάτων) Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων. Φωτοτυπία των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή της φορολογικής δήλωσης. Δικαιολογητικά νόμιμου κατοχής αμπελώνα / γεωργικής έκτασης (Τίτλοι, συμβόλαια, Ε9, κλπ) Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία ο αιτών αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκριζώσει το αμπελοτεμάχιο του χωρίς άλλη ειδοποίηση από 16 Οκτωβρίου 2010 έως 31 Δεκεμβρίου 2010, να συστήσει εγγυητική επιστολή για τα ΅έτρα/δράσεις που θα υλοποιήσει μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2010 καθώς και να τηρήσει τις υποχρεώσεις του από απορρέουν από την εφαρμογή του προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο