Σταματούν τα έργα στα κλειστά Καλλιθέας, Σύμης και Πυλίου!

Σταματούν τα έργα στα κλειστά Καλλιθέας, Σύμης και Πυλίου!

Σταματούν τα έργα στα κλειστά Καλλιθέας, Σύμης και Πυλίου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Λόγω έλλειψης χρημάτων

Παράταση φαίνεται πως παίρνει η έναρξη εργασιών για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο νομό που είχαν ήδη εγκριθεί προεκλογικά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτει προτεραιότητες στα υποσχόμενα έργα κι έτσι οι σύλλογοι που περίμεναν ότι μέσα στο 2015 θα έβλεπαν τις διαδικασίες να παίρνουν μπρος θα αναγκαστούν να προσβλέπουν στο μέλλον για την έναρξή τους.

Όσον αφορά στα κλειστά γυμναστήρια, το μόνο έργο που έχει δρομολογηθεί και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα (τα χρονικά όρια πλέον εξαρτώνται και από τις πολιτικές εξελίξεις) είναι το γήπεδο στον Αρχάγγελο.

Ένα έργο που έχει συνδεθεί απόλυτα με την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή αλλά και με τους στόχους των Αγίων Θεοδώρων στις εθνικές κατηγορίες.

Αντίθετα, το έργο που φαίνεται να «στοιχειώνει» ως προς την ολοκλήρωσή του είναι το γήπεδο στη Σύμη.

Παρότι έγιναν τα εγκαίνια τον περασμένο Μάιο, το κλειστό γυμναστήριο δεν είναι τελειωμένο ούτως ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες. Και όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα.

Τα ίδια ισχύουν και για το ολοκαίνουριο παλέ στην Καλλιθέα το οποίο αδυνατεί να πάρει άδεια λειτουργίας απλά γιατί δεν έχουν συμπληρωθεί τα απαραίτητα κριτήρια που αφορούν κυρίως στον εξοπλισμό (πχ. Ιατρείο).

Όσο για το πολλά υποσχόμενο έργο στο Πυλί της Κω, έργο για το οποίο η ΑΕ Δικαίου έχει «τρέξει» αδιάκοπα για μεγάλο διάστημα, φαίνεται πως θα μπει κι αυτό σε «στάση αναμονής».

Διαβάστε ακόμη

ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection: "Rambo is back!"

Η απίστευτη σεζόν του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το… στέκι των φίλων του στην πλατεία δημαρχείου!

Ανεβαίνει υπό ...προϋποθέσεις ο Φοίβος

Στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα έντυπα μεταβολών

Πολύστρατος: Με προπονητή τον Κρητικό

Α’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Ηρακλή Λάρδου

Β’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Γκουγκουντρής

Επιστροφή από τη Ρώμη για την Εθνική στίβου με δωδεκανησιακό «χρώμα»!